Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bær og frukt

#1

Nip sa for siden:

Jeg trenger flere tips :)

Jeg er så glad i frukt og bær, også har jeg blitt flikere til å plukke det som dukker opp i hagen.

Mye av det kan jo spises som de er, men noe er fint å få fryst eller laget noe av.

Tips? Uten hvitt/brunt eller rørsukker.

Jeg har da

Solbær
rips
moreller
epler (den klarer jeg fint å lage syltetøy av uten sukker som jeg fryser ned)
Stikkelsbær


#2

ullmor sa for siden:

Fantasi er det dårlig med, det eneste jeg kommer på er å fryse ned i passende porsjoner slik at det er klart til smoothie.


#3

polarjenta sa for siden:

Jeg har egentlig ikke peiling, men kan du ikke bare fryse dem ned som de er, så rører du evt syltetøy med f.eks sukrin når du får lyst på f.eks syltetøy?
Da kan du jo også lage f.eks smoothies.


#4

Lille meg sa for siden:

Levere inn til pressing? Nå vet jeg ikke hvor du bor, men man kan for eksempel levere inn frukt og bær her:

www.afb.no/


#5

Lille meg sa for siden:

Eventuelt kan du levere eplene her:

eple.no/

Da er du garantert å få din egen eplemost. :nam:


#6

Blåklokke sa for siden:

Hva med å lage saft av solbær og rips? Ellers ville jeg frosset ned det som kan og bruke til smoothies, kaker, desserter, syltetøy etc etter behov.


#7

Magica sa for siden:

Epler kan du tørke i skiver. Det er godt!


#8

Katta sa for siden:

Ingenting er så godt som råpresset eplesaft.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.