Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pirates of the Carribean (Wii) (grensesetting)

#1

Amelie sa for siden:

Gutten vår har fått spillet, og er jo helt hekta.
Jammen, jeg må bare gjøre ferdig runden først! sier han, når jeg sier at nå er det nok. Det går jo heller ikke å sette av 1 time og så slå av, når han ikke får samlet alt eller gjort ferdig runden.

Hvor lang tid tar en runde/bane da?
Kommer kanskje an på hvor mye tid han bruker på å luske rundt i spillet.
Han kan sette wii-en på pause, men da blir spilleren stående og surre og bli varm. Går det ikke an å lagre/save og ta det siden? Han sier han må begynne helt fra nytt hvis vi slår av. Om vi har bare slått av uten "hans godkjenning", blir han jo frustrert og sint. Men når en bane tar opp mot 2 timer, kjenner jeg at grensen er nådd for meg... Det blir noen dagers spillepause.

Syns forøvrig at spillet er dystert og for mye fekting med sverd og dreping(7-årsgrense), og angrer på at vi ikke kjøpte Super Mario Galaxy-spillet, langt mer lystbetont! Han har også hatt mareritt relatert til spillet. Men hva gjør man ikke når man har flyttet til ny by, og de nye (og gamle) vennene digger Pirates of the Carribean. Har svelget en svær hårete kamel, som snart kommer opp igjen. :gaah:

Sikkert noen som har spillet i heimen her, kan en save spillet når som helst, eller må man faktisk begynne på nytt på runden, dersom man ikke gjør den ferdig? Og hvordan ser man hvor lenge som gjenstår av spillet?

Der rundet han, det tok nesten 2 timer - nå er det 1 ukes spillefri!


#2

Ru sa for siden:

Vi har ikke Pirates, men vi har de andre Lego-spillene til Wii.
Noen av brettene kan ta litt tid, men Knotten fyker gjennom de fleste på kort tid.
Som regel får han derfor avslutte brettet før han må slå av, ellers er det bare å sette på pause og la den stå. Det gjør ingenting at spilleren står og snurrer litt.


#3

Adrienne sa for siden:

Vi har hatt samme problemstilling, men storebror har bare måttet lære seg at når vi sier at nok er nok så er det slutt, uavhengig av om runden er ferdig eller ei. Det går uansett mye fortere når man spiller runden neste gang, for da vet man alle de lure triksene man bør gjøre. Det blir også lettere med trening, for det er mye av den samme teknikken som går igjen. Piratesspillet er forresten hakket mer avansert enn de andre legospillene, sånnjeg har erfart det, både Indiana Jones og Harry Potter var enklere og hadde kortere runder, så jeg er på en måte glad for at storebror hadde litt erfaring derfra før vi satte i gang med Pirates.


#4

Katta sa for siden:

Jeg har slitt litt med det samme og jeg har kort lunte fordi jeg ikke skjønner poenget selv. Mannen forsvarer ungene og forklarer meg dette med at hvis de ikke får lagret, kommer de ikke videre i spillet. Joda, men hvorfor lager de barnespill hvor man må spille i 3 timer for å få lagret? Jeg har etterhvert skjønt at det er helt i starten det er sånn intenst, etterhvert blir det litt mer flexi hvor lenge de spiller i gangen. Jeg gir beskjed 10 minutter før og sier at de må avslutte fortest mulig og innen 10 minutter. Hvis de ikke gjør det, får de beskjed om at det går av spilletiden neste dag/helg/gang det er aktuelt å spille.


#5

Slettet bruker sa for siden:

Det er noe med at de må til enkelte punkter for å få lagret såvidt jeg har skjønt. Her i huset må de slå av når den avtalte tiden ringte ut. (Vi avtalte tid på forhånd da de var i den alderen der og hadde sånn kjøkkentimer - når den ringte så var det rett av og det som ikke var lagret var tapt.)

Det blir bedre etterhvert - mine er ikke like hekta mer, eldste spiller igrunnen mindre enn de fleste på sin alder nå. Men det kan ta noen år da. :ikke noen god trøster:


#6

Ru sa for siden:

Vi har løst det hele med at jeg (og mannen ofte) spiller gjennom storyen, så spiller Knotten etterpå. Da kan han gå inn og ut som han vil. :værsågod:
Evt. så spiller vi det sammen.

Men jeg er god på spill, da. :filer:


#7

Amelie sa for siden:

Takk for innspill, det hjelper!

Men hvor lang tid tar det å "runde" hele spillet da?


#8

Ru sa for siden:

Jeg aner ikke hva det tar å runde Pirates.
Om han får hjelp vil det i hvert fall gå fortere, og med de andre spillene hjelper det å huske handlingen. :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.