Sonja Sockersöt sa for siden:
...
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Sonja Sockersöt sa for siden:
...
Mjau sa for siden:
Ei jeg kjenner spiser de som de er.
Hun fikk som råd å spise dem når hun var hard i magen som gravid da, så obs obs. :knegg:
rajraj sa for siden:
Du lager selvsagt syrlig, klar fiskesuppe med den! :nam: Skrell tamarinden, grovhakk den, legg den i en tekopp med kokt vann og la det trekke ti minutter. Sil av. Bruk det som du ville brukt buljong/kraft:
Kok opp 5 dl vann. Tilsett tamarindvannet, finhakket chili og 2 ss fish sauce, litt salt og pepper. Ha i hakket gulrot og la koke med i noen minutter. Trekk kjelen av plata og tilsett små biter av hvit fisk. Legg friske bønnespirer og pillede reker klar i suppeskåler. Når fisken er ferdig trukket øser du suppa over grønnsaker og reker. Dryss litt hakket, frisk koriander over (og hvis du er tøff et par ringer med fersk, rød chili for da ser det så pent ut). Godt og superkjapt.
M&M sa for siden:
Ååå, det hørtes nam ut!
(Må til byen i morgen og kjøpe Tamarind :ja:)
Orkide sa for siden:
Vi bruker tamarind naar vi lager pad thai :sikle:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.