Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lånekassen gir og tar, på samme dag

#1

Daisy sa for siden:

Litt artig.

Jeg fikk to brev av Lånekassen. Samme dag. Åpnet først dette med følgende tekst:

[LEFT]:highfive: tenkte jeg, det var jo en fin belønning for å ha tatt et fag i vår og bestått og alt. (tok et fag våren 2011)[/LEFT]

SÅ åpnet jeg dette:

[LEFT]Går det AN å tenke noe annet enn at her er det en gniten saksbehandler som skal få tilbake pengene de måtte tilgodeskrive? 2004!? Det året tok jeg et fag for å komme ut av fastrenteavtalen. Lån osv jeg fikk utbetalt innbetalte jeg igjen.[/LEFT]


#2

Pelle sa for siden:

Jeg ville tro at det meste av slike omgjøringer følger av datagenererte opplysninger? Og at saksbehandlerne ikke har peiling på hvorfor folk gjør som de gjør?


#3

Daisy sa for siden:

Selvsagt Pelle, jeg mente det på en humoristisk måte. Jeg synes det er morsomt at det samme dag dumper ned to slike brev. Et der de gir meg nøyaktig 1600 kr, og et der de henviser til 2004 og tar fra meg 1600 kr.


#4

Elise sa for siden:

:humre:


#5

Pelle sa for siden:

Ja, det var jo veldig pussig, hehe.



#7

Milfrid sa for siden:

:fnis: Jeg får også sånne brev frå lånekassen. Beskjeder om at lån er omgjort til stipend og deretter beskjed om at det ikke er der likevel. Jeg har jo ikke søkt om noe, så jeg antar at de automatisk får beskjed om fag jeg har fått, og at de med ujevne(?) mellomrom foretar kontroller, og deretter finner ut at de har gjort feil. :vetikke: Jeg fikk brevene i motsatt rekkefølge her for et par år siden. Først brev om at de hadde trukket tilbake stipend, for deretter et par uker senere å få beskjed om at lån var omgjort til stipend pga bestått eksamen. :dåne:


#8

Inagh sa for siden:

Herlig humor. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.