Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Deres fineste gave fra mannen/kona/kjæresten?

#1

cilen sa for siden:

Hva er den fineste gaven du har fått av kjæresten din?

Min er da mannen kjøpte malesaker og lerret til meg, så jeg kunne male mitt første bilde!:love2:


#2

Eria sa for siden:

Da vi hadde bryllupsdag og han la ut like mange langstilkete røde roser som datoen vi giftet oss på utover sengen før jeg kom å la meg.


#3

Pepper Lemon sa for siden:

Morgengaven var spesiell. Og spektakulær. Men samtidig så var det ingen overraskelse at jeg fikk gave den dagen. Så derfor tror jeg kanskje den fineste gaven må være noen diamantøredobber som jeg fikk en gang, helt i det blå. Jeg satt i sofaen og så på tv, en ettermiddag etter jobb, og så gav han meg plutselig en eske som inneholdt noen fantastisk vakre øredobber. Jeg ble veldig rørt. Og overrasket.


#4

Pastill sa for siden:

Jeg er ikke så opptatt av å få ting. Vil heller ha opplevelser. Så kan si jeg hadde blitt glad for det meste som hadde innebefattet å finne på noe jeg normalt ikke ville gjort/unnet meg.


#5

Mandarin sa for siden:

Her strømmer det på med svar ser jeg .:knegg:


#6

Frances sa for siden:

Ett litografi jeg hadde sett på i nesten ett år. Fikk det i julegave. Skjønte med en gang hva det var da jeg så pakken (stort bilde). Husker ikke at jeg pakket opp en gang - jeg var bare så overveldet. Gråt og gråt... :overlykkelig:

Jeg fortalte om gleden over gaven til kunstneren - hun begynte å gråte hun også :) .


#7

Azi sa for siden:

Jeg fikk sykkel av mannen min nå til bursdagen min. Rettere sagt fikk presangen 2 uker før da. Så vi kunne kose oss i påsken! Det er faktisk beste presangen jeg noen gang har fått. For nå er vi en "unnskylding" for å gå ut og det er så deilig! :D


#8

Mandarin sa for siden:

Jeg også ønsker meg sykkel!
Har bursdag på senhøsten. Passer aldri da!


#9

Observatøren sa for siden:

Den beste gaven jeg har fått, er to litografier av en kunstner jeg er svært glad i. I tillegg kommer Georg Jensen-armbåndet jeg fikk da Posøren ble født høyt på lista.


#10

Nooria sa for siden:

Jeg har fått mange spektakulære gaver av mannen mine... sånn som overraskelsestur til Paris, Wien og tur etter bryllupet (hvor vi gjorde alt fra å rappelere, klatre, balansere på line mm til å spise deilig middag foran peisen i et eget rom for oss selv :hjerter: ), nydelige smykker, tvillingsovepose som kan festes i hans osv, men de gavene som gjorde meg aller mest glad er nok SPA oppholdene som jeg fikk i hhv julegave og bursdagsgave rett etter at vi hadde fått storebror og lillesøster.

:bortskjemt:


#11

Fibi sa for siden:

Jeg hadde ønsket meg DVDen Anywhere but Home (Evanescence) veldig lenge, og de var utsolgt overalt når jeg hadde bursdag. Men etter en helt vanlig tur til butikken, så kom han hjem med den til meg. :)

Så har jeg fått noen nydelige smykker til bursdag og jul.

Men han er ikke så veldig flink til å kjøpe gaver. Julaften for et par år siden fikk jeg en råååsa veske og en rååsa lommebok som passer mer for en trettenåring enn en 25 åring. (som jeg var da)

Men i år har jeg fått bursdagsgave på forskudd. :glise: Fant en Oilily veske på shippol som jeg bare MÅTTE ha.


#12

Bluen sa for siden:

Jeg har også bursdag på seinhøsten, og fikk "gavekort" på en halv sykkel for et par år siden. Mannen hadde skrevet ut en tegning av en sykkel, omsorgsfullt klippet bildet i to og limt det på et kort. (Og da sommeren kom, endte det med at jeg betalte hele sykkelen selv. :humre: )

Det er ellers vanskelig å plukke ut noen bestemt gave, for mannen min er uvanlig flink med presanger. Han har f.eks. kjøpt mange smykker til meg og aldri bommet, noe som er veldig godt gjort.


#13

Nooria sa for siden:

Seinhøsten er jo supert for sykkelkjøp, for da er de jo på salg :D.


#14

LaBanga sa for siden:

Den morsomte gaven jeg har fått, var vel gaven jeg fikk da jeg ble 30. Det var nemlig en gipsavstøpning av rompa hans. Han hadde i tillegg lidd en del for den, for det hadde gjort sinnsykt vondt når gipsavstøpningen ble dradd av rompa hans. Selv om den var aldri så innsmurt i vaselin :fnise: (sikkert ikke dumt å barbere seg først ;) )

Ellers så ble jeg veldig glad for bursdagsgaven min i fjor. Nemlig penger til å reise til New York på husmorferie for å besøke venninnen min. Pengene gikk nå ut av den felles potten uansett, men jeg ble veldig glad for at han oppfordret meg til å reise alene.


#15

Mandarin sa for siden:

Ja!
Men da har jeg så lyst på så mye annet :D :sparke:


#16

Helle sa for siden:

Samme her :Jupp:


#17

Go\jenta sa for siden:

Jeg fikk en utrolig nydelig ring av min kjære mann på min 20-årsdag. :)


#18

Hermine sa for siden:

Jeg fikk en nydelig altblokkfløyte av mannen min da jeg fylte 25. Den har en herlig lyd, så selv en amatør som meg kan få til noe som er ok å høre på.


#19

Agurke sa for siden:

Det var mannen sin det.:hjerter:

Den aller fineste gaven jeg har fått, må være et spesielt Georg Jensen-smykke jeg fikk helt ut av det blå i fjor høst.


#20

nolo sa for siden:

Et bilde/trykk som vi hadde sett da vi var i New York i 1997, fikk jeg til jul 2004. jeg ble så glad over at hen hadde husket og lagt seg sånn i selen for å gi meg noe fint. Hormonell etter fødsel som jeg også var, felte jeg noen tårer.:rørt:

Jeg ble også overrasket og glad en gang han kom hjem fra utenlandstur og hadde kjøpt gallakjole til meg. Veldig uventet og helt rett farge og fasong til meg.


#21

MsM sa for siden:

En reise. Pappa ble kreftoperert da jeg fyllte 30, så dagen ble så som så, men mannen ordnet med barnevakt og bestillte en liten rundreise til London, York og Edinburgh senere på året. Helt herlig:D


#22

Harriet Vane sa for siden:

Kjære har alltid funnet fine gaver til meg. Allværsjakke, sykkel, nydelige smykker og lekre klær. :hjerter: Flinke mannen.

Det fineste er kanskje det aller første, vi hadde vært sammen bare en kort stund og han gikk i den fine lille smykkebutikken i Engen, rett ved Henrik, og fant et nydelig halssmykke med smale sølvstenger og ametyster.


#23

Mandarin sa for siden:

Når jeg tenker meg om så er det faktisk den første burdagsgaven min etter at vi traff hverandre som var den fineste gaven.

Den besto av mange gaver og ble fordelt utover dagen. :D
Det var en god vin, det var en deilig hjemmelaget middag, det var CD-en til Magnet og det var Rocky the book (tegneseriehelten min).

Har etter den tid fått smykker, klær, dyre iddager og annet jeg har satt pris på . Men det var noe ekstra koselig over den første bursdagen (nyforelskelsen tenker jeg vi skylder på).;)


#24

Mandarin sa for siden:

Mann med god smak mao. :riktig:


#25

Olympia sa for siden:

En av de første gavene jeg fikk fra mannen er en smal gullring, som jeg synes er nydelig.

Ellers får jeg for det meste bøker og plater av han. Rett og slett fordi det er det han er mest interessert i, og det han vet mest om, og vet derfor også nøyaktig hva jeg ønsker meg. Sikkert booooring for mange, men en god bok er fortsatt noe av det fineste jeg kan få i gave. Klær og stæsj kjøper jeg selv.


#26

Isolde sa for siden:

Min samboer er helt elendig på gaver for å være helt ærlig.

Men jeg har fått noen fine smykker av han. og så fikk jeg radiobil til 18 årsdagen sånn at vi kunne kjøre i lag... den har aldri blitt brukt. tanken var god da.

Egentlig kunne jeg tenkt meg en gave hvor jeg ikke har fortalt han hva han skal kjøpe.. han spør hva jeg ønsker meg.. nevner jeg flere ting husker han enten det første eller siste jeg sier og kjøper det. og det må sies rett før han gå i butikken.


#27

Heiko sa for siden:

Kjærestetur til Londan da jeg ble 35 må være den fineste gaven :hjerter:

Ellers kommer den bærbare PC`n jeg fikk da jeg var gravid med nummer to høyt på listen og malerutstyret jeg fikk til jul.


#28

Nenne sa for siden:

Diamantringen jeg fikk den dagen det var ti år siden vi traff hverandre første gang er den flotteste gaven jeg har fått av ham. Selv om jeg fikk være med å plukke den ut var det en stor overraskelse at jeg skulle få en så flott gave.


#29

nolo sa for siden:

Flinke mannen! Jeg kjenner hun som driver butikken, og jeg har alltid lyst på noe når jeg er der inne.:jupp:


#30

Anne sa for siden:

Det er rett og slett en snopebutikk :D


#31

Che sa for siden:

Mannen min er dårlig på gaver - skikkelig dårlig. Jeg er like dårlig selv, så jeg skal ikke klage.

MEN han er generøs - han har kjøpt utenlandsturer 2 ganger i året til meg de årene vi har vært sammen (Nå er vi jo gift, så det blir jo litt annet, men likevel)

I tillegg kjøpte han løkhakker til meg for noen år siden. Jeg griner som en unge når jeg hakker løk - og i tillegg en storforbruker på løk, så det var veldig overraskende - i tillegg hadde han leitet etter en spesiell en som han trodde jeg likte - og det var jo gøy å få en litt designaktig løkhakker framfor en hvit plastikksak...


#32

Susse sa for siden:

Mannen min er fryktelig dårlig på sånt !

Får jo gaver til jul, men som oftest abonnement på blad, et smykke jeg har ønsket meg ol. Bursdag, bryllupsdag osv. glemmer han. Har aldri fått noe som helst utenom de siste 10-12 årene.

Den kjæreste gaven jeg har fått er et gullhjerte med plass til bilde i. Den fikk jeg da vi hadde vært sammen 1/2år (jeg var 16) det er ikke noe jeg bruker lenger, men er et kjært minne etter 14 år. :)


#33

Bluen sa for siden:

Nå kom jeg på enda en gave jeg satte enormt stor pris på. 17. mai 1995, da vi hadde vært sammen i tre måneder, gikk vi forbi en butikk og fikk øye på et par øredobber med turkis stein. Det var som laget til et gammelt kjede jeg alltid brukte på den tida. Noen dager seinere dukket min kjære opp med en liten smykkeeske. :hjerter:

...og slik har han fortsatt.


#34

Katinka sa for siden:

Ikke en ting (han er flink til å kjøpe gaver, det skal han ha), men talen han holdt da vi feiret 40-årsdagene våre i lag. :rørt:


#35

Misteri sa for siden:

Det at han valgte å stå i stormen da jeg var syk, selv om forholdet var nytt, så valgte han å bli. :rørt:


#36

Line* sa for siden:

Den største gaven han har gitt meg er engasjementet sitt. Både i meg, ungene og barnebarn. At han støtter meg 100% i alle ting som skjer, at han har gitt meg et fryktelig godt liv.

Ting...Morgengaven er nydelg. En ring i gult og hvitt gull med 5 diamanter.


#37

Trulte sa for siden:

Siden vi har fellespenger er det liksom ikke helt greia for oss at han bruker tusenvis av dem på diamantøredobber ;) uten å si fra..

Men ønsker jeg meg noe, blir jeg utrolig glad om han sier at jeg kan kjøpe det med god samvittighet.

Ellers synes jeg at den største gaven han har gitt meg er de flotte barna våre og at han er så utrolig flink far som tar ansvar uten å bli spurt. Han er igrunnen flinkere enn meg..


#38

Skilpadda sa for siden:

Han er veldig flink til å kjøpe gaver, han kjenner meg godt, har god smak og lav terskel for å bruke penger, så jeg har fått mye fint fra ham gjennom årene. :) Kameraet jeg fikk til bursdagen min i fjor er noe av det fineste jeg har fått, men ellers har jeg fått mange pene smykker og mye annet fint.


#39

Mandarin sa for siden:

Jeg klarte å snike inn " jeg ønsker meg et speilreflekskamera" til mannen i går da vi så igjennom påskens bilder. :knegg: Spørs om han husker det i oktober.


#40

Fluke sa for siden:

En nål han ga meg i løpet av den første tiden vi var sammen. :)


#41

Snippa sa for siden:

Jeg må innrømme at jeg er litt redd for å si hva jeg ønsker meg til mannen, for han klarer omtrent alltid å bomme likevel....:fnise: Og når jeg da har fått det jeg "ønsket meg", kan jeg jo ikke bytte. Han legger en del arbeid og tanker i det han kjøper, og er stort sett veldig fornøyd med seg selv og gaven. Så da må jo jeg være det og :hjerter:


#42

maribo sa for siden:

Hmmm...beste gaven...
Jeg ønsket meg høyttrykkspyler og fikk det :D
Jeg ønsket med symaskin og fikk det :D
Jeg ønsket meg kjøkkenmaskin og fikk det :D
Jeg ønsket meg sykkel og fikk det :D

Jeg ønsket meg ikke noe spesielt og fikk et fantastisk gavekort på masse god kroppsmassasje osv - da ble jeg veldig glad!!!!

Ellers blir jeg glad når han kommer hjem og sier feks at vi drar om 30 min, for da skal bare han og jeg ut og spise - barnevakta har han ordna :D
Åsså setter jeg så stor pris på en blomster i ny og ne ;)


#43

My sa for siden:

Både mannen og jeg er mer praktiske enn vi er romantiske. Jeg har fått fine smykker, blomster, diverse massasje/aromaterapi/hudpleie-behandlinger, restaurantmiddager etc, men de gavene jeg har blitt mest glad for har likevel vært ting som GPS, telemarkski, primus, klatretau, ting i den gata. Jeg føler også at disse gavene kommer mer fra han og er mer personlig til meg, og at de mer "romantiske" gavene er slik som han har lest at det er veldig romantisk og riktig å gi, fordi det er noe "alle" kvinner ønsker. Jeg føler at det ikke blir helt ekte fra hjertet (bortsett fra den gangen jeg fikk en time med helkroppsmassasje på et spa-senter i gave etter å ha født vår datter, for da følte han virkelig at jeg trengte og fortjente akkurat det. Og det gjorde jeg :glis: )

MEN den ALLER fineste gaven han noengang har gitt meg var på 30-årsdagen, da fikk jeg lasik-operasjon av øynene. Jeg var veldig nærsynt før og hadde skjeve hornhinner, og nå har jeg perfekt syn. :rørt: Jeg fikk stålsjokk med det samme han fortalte det til meg, for det var ikke engang noe jeg ønsket å gjøre selv. Jeg syntes tvert om tanken på å få øynene svidd av laser var veldig avskrekkende. Men etter overtalelse og ettertanke tok jeg imot gaven og har ikke angret et sekund!


#44

Nessie sa for siden:

Mannen min er ikke spesielt glad i å handle gaver, eller finne på overraskelser (argh!) - så jeg har ikke opplevd noen store overraskelser egentlig.

Men selv om morgengaven var nydelig fin, så er jo det en litt forventet ting. Så den beste gaven var et armbånd han kjøpte med da han var på skoletur til Kiel noen mnd etter vi ble sammen :elsker:. Da var vi så nyforelsket og alt var så herlig!

Er forøvrig spent på hva han dukker opp med til 30 årsdagen min ... har IKKE tenkt ønske meg noe spesielt! :sjokk:.


#45

malena sa for siden:

Mannen min er ikke flink når det kommer til gaver. Men da vi hadde vært gift i seks mnd kom han hjem med en lommebok i brunt skinn fra The Bridge (800kr.). Ikke så romantisk akkurat, men jeg har brukt den i 12 år nå, og den blir bare finere og finere.

Må bare fortelle om min svigerfar. Han har sett meg én gang, for en god del år siden. For et år siden fikk jeg en Dolce Gabbana-kjole og en GianCarlo-kjole, fantastisk nydelige og de satt som skudd! Han har flere ganger kjøpt klær til sin datter, og det passer alltid. Jeg er imponert, hvor mange menn klarer det, liksom?


#46

Lucifer sa for siden:

:eek: ;) :applaus: :grineler: Utrolig morsom gave! Ikke mindre morsomt av at han satt fast da...



#48

Miss Norway sa for siden:

Fin gave - med mindre man giftet seg den første i måneden. :knegg:

#49

Che sa for siden:

Vi har bryllupsdag den 4. - litt skralt det også :fnise:

Rumpeavstøping var gøy...Blir dyrt å ta avstøping av rumpa mi vel og merke..


#50

Irma sa for siden:

Hm... Tror det må være et halssmykke i hvitt gull, formet som et hjerte - med innfelte diamanter. Jeg fikk det til 19-årsdagen min. :hjerter: Han var ikke typen til å gå inn i en smykkeforetning å handle akkurat, så det var en stor overraskelse. Nå er gutten blitt mann, så jeg hadde nok ikke blitt like overrasket om det samme hadde skjedd i dag. Selv om jeg hadde blitt veldig glad selvsagt.


#51

Line* sa for siden:

Vi har 2. Og jeg så det litt for meg. :humre:


#52

Mandino sa for siden:

Den fineste gaven har jeg fått av mannen min. For noen år siden hadde jeg så fryktelig lyst til å se "Bikubesong" på Det Norske Teateret, men alle forestillingene var utsolgt. Til jul fikk jeg likevel billetter - han hadde gått hver dag i to uker i lunsjen og sjekket i billettluka på teateret om de var noen uavhentede billetter. Snakker om snill mann.

Mandino


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.