Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Den store irritasjonstråden

#1

MissS sa for siden:

Ok, her er det bare å fyre løs!

Akkurat nå irriterer jeg meg grenseløs over naboene som bor over oss som lar jentene leke med sprettball over stuegolvet i timesvis. Ja, vi bor i blokk og det høres ut som om ballene snart kommer gjennom golvet. :snill:

:mumle:


#2

Pastill sa for siden:

Irriterer meg over en fyr jeg prøver treffe litt.


#3

LilleLeo sa for siden:

Jeg irriterer meg over en venninne jeg fikk en sms av i dag, men det skal jeg heller ta i en egen tråd.


#4

Trulte sa for siden:

naboen som mener han har hevd på en parkeringsplass som er lokalisert på et friområde. Men siden det er nærmest deres rekkehus rekke, så er det liksom deres.

NOT!!!!!


#5

Canisa sa for siden:

Det er irriterende at "noen" tapper kontoen min ...;)


#6

Trulte sa for siden:

Aaah...:highfive:
Irriterende nok er det "noen" som tapper kontoen her og.


#7

petra sa for siden:

Irriterer meg over ei av jentene på jobben som IKKE gidder å rydde på kjøkkenet etter seg!!!!!!!


#8

kisha sa for siden:

Da lillegutt endelig sovnet og jeg kunne puste lettet ut, kom det noen ungdommer å ringe på med pengeinnsamlingsbøsse. Det var jo til et godt formål, men hundene bjeffet og lillegutt VRÆLTE!


#9

Blå sa for siden:

Jeg irriterer meg over folk som prøver å gå på bussen mens andre går av. Tror de at de kommer fortere på dersom de hindrer de andre? :gaah:


#10

nolo sa for siden:

Du och jag, Blå!

Jeg irriterer meg også over folk som sitter bak meg på bussen og brøler i mobiltelefon.:mad:


#11

livit sa for siden:

Jeg irriterer meg på sykehuset som har klart å ta storebror "ut" av køen :mad:


#12

Apple sa for siden:

Jeg irriterer meg over at de driver å borrer ret utenfor her, over tillatt støynivå. Stakkars sambo som skal prøve å sove etter nattevakt mens det rister i senga.

Og så irriterer jeg meg over min egen manglende viljestyrke når jeg bare må ha enda en sjokoladeremse.


#13

Huldra sa for siden:

Samme greia hvis man forsøker å komme seg ut av en parkeringsplass ved et kjøpesenter... de skjønner ikke at hvis de slipper deg ut så blir det ledig plass...


#14

Kaz sa for siden:

Helt enig!

Jeg irriterer meg over alle som ikke gidder å rydde på plass handlevogna si i butikken.

Jeg irriterer meg over mannen min som har for vane å spørre meg hvor noe ligger/er/heter før han leter sjøl, fordi "du vet jo hvor alt er". :himle:


#15

liefje sa for siden:

Det er over tre uker siden jeg sluttet aa röyke. Jeg röykte bare 2-3 röyk per dag. Jeg er fortsatt ekstremt röykesugen til tider. Det irriterer meg, selv om jeg er glad for at jeg er röykfri.


#16

Fluke sa for siden:

Tv virker ikke! :gaah:
Batteriet i musa holder på å gå tom, så jeg må starte den på nytt hele tiden.


#17

Eria sa for siden:

Jeg irriterer meg over at jeg er på slankern. Jeg har grådig lyst på sånne lilla påske-egg som er kommet i butikken. Bare ti kilo til...


#18

Erica sa for siden:

Jeg irriterer meg veldig over naboens kjæreste som alltid må stoppe rett utenfor her og tute når han skal hente dama si. Og nei, de er ikke 18-20 år, de er nærmere 50 tror jeg. Dette gjøres til alle døgnets tider, fra tidlige morgenen til sene kvelden.

Også irriterer jeg meg over de som lar hunden sin stå i hundegården og bjeffe og bråke kveldene gjennom.

Og til slutt irriterer jeg meg også over all kattelorten som finnes rundt omkring på tomta vår. Skulle ønske at folk som har katt i boligfelt lærte kattene sine å gå på katte-sand hos seg selv...


#19

MissS sa for siden:

Jeg irriterer meg forresten over rottene her i boligområde. Jeg har heldigvis ikke sett de, bare kjørt rundt i bilen med de i. :snill: Foreløpig skade påført av rottene er beregnet til 20.000 kr. :snill:


#20

Solen sa for siden:

Jeg irriterer meg også over nabon som lar hunden og kaninen gå løs slik at de driter ned hagen min. Jeg er lei av å gå rundt og plukke opp andres dritt!


#21

Candy Darling sa for siden:

Jeg irriterer meg over bilister som kjører på gult og rødt for å komme over krysset når jeg venter og venter for å få svinge til venstre. :gaah:

Jeg irriterer meg over fotgjengere som LØPER for at jeg fortsatt skal måtte stå når jeg har stoppet for en annen fotgjenger. Hvorfor kan jeg ikke få kjøre? Den neste stopper jo?! :gal:


#22

007 sa for siden:

Jeg irriterer meg generelt over naboen. Og over svigers. Og over min svigerinne.


#23

Frost sa for siden:

Det irriterer meg at moren min ikke har viljestyrke til å slutte å røyke.

Fikk en sms nettopp, så nå irriterer meg at ei venninne alltid finner en unnskyldning for å avlyse noe vi har planlagt lenge. :(
Unnskyldningene er så gjennomskubare at jeg blir bare irritert.


#24

konemor sa for siden:

Kattebæsj i sandkasser og blomsterbed :gaah:


#25

MokkMokk sa for siden:

Jeg har akkurat laget min egen tråd om dagens irritasjonsmoment. :sur:


#26

Kirsebær sa for siden:

Akkurat nå (i dag)irriterer jeg meg masse. MASSE!

Jeg er irritert på sambo som ikke har vasket noe klær mens jeg har vært borte i 3 dager. Å ikke vaske klær på tre dager er ensbetydende med kaos.

Jeg er irritert på en kollega som var litt over grensa nærgående en dag og som nå later som ingenting har skjedd. Irriterer meg ikke så mye at han krysset noen grenser egentlig, mere det at han ikke klarer å beklage, eller klarer å se meg i øynene.

Jeg er irritert på sjefen min som er veldig humørsyk og som jeg aldri vet hvor jeg har.

Jeg er irritert fordi sambo ikke skjønner hva jeg sier.
Jeg er irritert fordi Sambo ikke tenker.
Jeg er irritert fordi Sambo er så fin og god, men så totalt ubrukelig til noe som helst for tiden.
Jeg er irritert.

Og litt lei meg også egentlig.

:sukk:


#27

LilleLeo sa for siden:

Jeg er bare irritert for tiden. Kanskje det heter seg at jeg er hormonell?


#28

MissS sa for siden:

:knegg:

:klemme:


#29

Fadese sa for siden:

Jeg irriterer meg over at enkelte er så innmari treige når de skal gjennom sikkerhetskontrollen på flyplasser. Alle VET at nøkler skal ut av lommene, sko med metall i må tas av, jakker og belter skal av og jeg vet ikke hva. Hvorfor må enkelte vente med dette til det er deres tur til å gå gjennom kontrollen? Det forsinker ganske mye når det er kø og mange bruker et halvt minutt mer enn nødvendig.


#30

Candy Darling sa for siden:

Ja. Og at de må stå slik at de sperrer inngangen fullstendig mens de tar av seg skoene slik at vi som har tenkt litt må vente enda mer. :mumle:


#31

GinaK sa for siden:

Jeg irritererer meg over at svært få bruker blinklys for tiden og om de bruker det så blinker de ETTER at de har svingt over i avkjøringsfilen. Særlig i et kryss ved jobben min som er veldig traffikert som det er vanskelig å komme over på når jeg skal hjem. :rolleyes:


#32

MissS sa for siden:

Jeg irriterer meg over at mannen min sannsynligvis må jobbe i helga. Jeg haaaater helgejobbing! :mumle:


#33

safran sa for siden:

Øh, så sjelden som jeg flyr så vet jeg ikke det. :blond: Og det er sikkert flere med meg.

Jeg irriterer meg heller over dem som står til venstre i rulletrappen, dem som sitter ytterst på treerraden på trikken og ikke flytter seg når de ser at jeg står og vil sitte på det ledige setet mellom. Og så irriterer meg meg enda mer når de motvillig vrir knærne ut mot midtgangen og mener jeg skal presse/åle meg forbi. Den vridningen klarer jeg ikke, så da må jeg be dem om å flytte seg helt vekk sånn at jeg kan komme forbi. Hvorfor kan de ikke bare hoppe en plass inn? :gaah:

Ja, og så irriterer jeg meg over butikkpersonale man må nøøøøøde om hjelp fordi de står og ser seg i speilet eller later som de er veldig opptatt med å henge ut varer. Og ikke minst over ekspiditrusene som kommer til for å få unna køen og henvender seg til den som står BAK MEG I KØEN! :gaah: Jeg tenker veldig mye stygt om de frekkingene som står bak meg og hiver seg frem for å snike. Jeg mener - hallo? :rolleyes:

Videre irriterer jeg meg stort over folk som ikke bruker blinklys. Spesielt i rundkjøringer. Jeg står og venter på å kjøre inn, og så skal idioten rett til høyre. :gaah:


#34

Fadese sa for siden:

Det kan så være, men når du har sett person etter person bli stoppet og bedt om å tømme lommer og ta av belte, så ville det trolig gått opp et lys for deg. ;)


#35

Fadese sa for siden:

:nemlig:


#36

safran sa for siden:

Jeg har aldri tømt lommer eller tatt av beltet. :blond: Men så har jeg ikke flydd etter de nye idiotreglene kom.


#37

Frost sa for siden:

Jeg irriterer meg over mersalg. Nei tenk for jeg trenger ikke noe mer.......hadde jeg gjort det hadde jeg da kjøpt det! Jeg er faktisk ikke senil.

Hadde handla diverse ting på Vita for over 700 kroner. Skulle tro jeg hadde fått det jeg trengte da vel?
Neida! Trenger du noe mer? spurte dama i kassa. :(


#38

Inagh sa for siden:

Jeg kjenner at jeg fremdeles irriterer meg grønn over sykepleieren som totalt overså min kjære og konsekvent henvendte seg til meg på fredag da Lillemann var på sykehuset. :nemlig:


#39

Candy Darling sa for siden:

Jeg er omvendt. Jeg fryder meg over gode selgere, og blir så irritert over dårlige at jeg kan finne på å forlate lokalet uten å kjøpe noe. :nemlig:


#40

Inagh sa for siden:

Akkurat nå irriterer jeg meg fordi min kjære ikke har fått ladet opp mobilen sin, så den er død, han er ikke på kontoret sitt, og kompisen/kollegaen hans som jeg sendte sms til for å få ham til å få tak i mannen min, svarer ikke. Ikke er gubben pålogget MSN heller - og jeg bare MÅ få gitt ham en beskjed. :gaah:


#41

tink sa for siden:

Jeg irriterer meg over opplagret frustrasjon blant kollegene mine. Det er ikke egentlig noe å sette fingeren på, bare for mye arbeid og for få folk - som går ut over det jevne humøret rundt meg, og som til slutt påvirker meg også.


#42

Mei sa for siden:

Jeg irriterer meg over naboen over oss. Helt siden de flyttet inn for halvannet år siden har de drevet med oppussing. Og ikke effektiv-nå-totalrenoverer-vi-leiligheten-oppussing. Neida. De tar det litt etter litt. Og de begynner alltid klokka 1900 på kvelden. Ikke et hammerslag, ikke ørlittegranne borring før da. Men da setter de igang for fulle mugger. De holder alle barna i naboleilighetene våkne, og klokka 20.01 står vi i kø utenfor døra deres for å be dem slutte/reise og ryke.

:gaah:


#43

Pepper Lemon sa for siden:

Akkurat nå irriterer jeg meg grenseløst over en idiot som uttaler seg om saker og ting hun ikke har peiling på, og kommer med uttalelser som vitner om fordommer av en annen verden. Og vedkommende er så tett i hue at det ikke går an å snakke henne til fornuft, hun skjønner jo ingenting. Jeg er så lei av rasister. :gaah: (Og nå MÅ jeg slutte å bry meg om hva folk lirer av seg på diverse forum. Arg.)


#44

Mams sa for siden:

Jeg innrømmer at jeg irriterer meg litt over ei på jobben som tror at hun er nestsjef omtrent ene og alene fordi hun er svigerinnen til sjefen.
Hun skal gjøre minst mulig av det rutinepregede og går konsekvent inn for å ødlegge opplæringen av oss andre.


#45

Mica sa for siden:

Jeg irriterer meg veldig over min første fartsbot, ble tatt av en fotoboks da jeg kjørte firmabilen på vei til en konferanse. 92 km i en 80 sone = 2600 kr!!


#46

Albertine sa for siden:

Jeg irriterer meg over at jeg ikke kan nyte de siste dagene frem til termin.


#47

Agurke sa for siden:

Og jeg irriterer meg grønn over de som bremser før en avkjøring og blinker etterpå.

Jeg irriterer meg også over eldre mennesker som ikke innehar begrep om normal køkultur.


#48

Pelikan sa for siden:

Irriterer meg over en kollega som gjør mye feil, som vi andre til stadighet må ordne opp i...grr:mad: Og dette er slurvefeil, som tar lang tid for oss andre og rette opp, og nå er hun sykemeldt:mad:


#49

Nessie sa for siden:

Irriterer meg over at jeg ikke klarer komme meg i "mål" mht slankinga :sukk:.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.