Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rester av indrefilet (okse)

#1

Benzo sa for siden:

Hadde helstekt indrefilet i dag og har ganske mye igjen. Hva lager jeg, sosekjøtt?


#2

Karamell sa for siden:

Biffsandwicher til middag i morgen?


#3

Benzo sa for siden:

Ja, kanskje det. Er i hvert fall lettvint. :knegg:


#4

Interference sa for siden:

Eller slenger det i en gryte sammen med masse godt krydder, bønner, kikerter, løk, gulrot og andre gode grønnsaker og serverer med en god hjemmelaget potetmos eller couscous. :nam:


#5

Maz sa for siden:

Det er da vel den beste formen for roastbiff som finnes.



#7

Teofelia sa for siden:

Roastbiff. :jupp:


#8

Benzo sa for siden:

Det ble gryte, og det smakte fortreffelig. :jupp:


#9

Matglad sa for siden:

Nå har du jo brukt opp restene, men til en annen gang, det er ypperlig å ha i matpakken! Jeg bruker grovt brød, har på majones og noen salatblader. Skiver opp kjøttet og legger det på salaten. Kvern over litt salt og pepper og dryss på litt urter hvis du har. Ta med noen cherrytomater som du deler og legger på skiven før lunsjen nytes til stor misunnelse fra dine kolleger... Se oppskriften helenesmat.blogg.no


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.