Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan fiskegratengen ligge i en kjele i kjøleskapet en stund?

#1

Smash sa for siden:

Det ble en kronglete overskrift, men jeg har laget ferdig alle ingrediensene til en fiskegrateng, men jeg har ingen form å ha den i.

Hva er lurest å gjøre nå?
Skal jeg blande alt sammen i en kjele å putte den i kjøleskapet noen timer, eller skal jeg la tingene stå hver for seg i kjøleskapet til jeg har vært på butikken og handlet (engangs)form?


#2

mosol sa for siden:

Det skal jo blandes, så jeg ville gjort det og satt i kjøleskapet. Evt vente m eggehvite hvis du skal ha i det?


#3

Smash sa for siden:

Da gjør jeg det, og venter med eggehviten. Takk for svar!


#4

Daisy sa for siden:

Ja blande, så ikke pastaen tørker ut og sånn.


#5

Smash sa for siden:

Da er det gjort, men med det samme jeg har dere her.
Når man skal gi bort en form med lasagne og fiskegrateng, bør man steke de før man gir de bort eller er det best å få de ustekt?


#6

Daisy sa for siden:

Ustekt med skorpe klar til steking? Ja.


#7

Smash sa for siden:

Hva med lasagnen? Skal jeg la være å steke den også?


#8

Daisy sa for siden:

hmm. Nei, for da lurer jeg på om pastaplatene ikke blir skikkelig myke.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.