Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan du anbefale et hotell i Stavanger?

#1

Pelen sa for siden:

Bra, koselig og ikke alt for dyrt (under 1000-lappen). Noen?


#2

Dixie Diner sa for siden:

Det er så mange hoteller i byen at det er til å bli sprø av, de ligger jo i klynger i sentrum hehe. Scandic ligger 5 minutters kjøring fra sentrum (Tjensvoll-krysset) og er ikke så ille, tror jeg. Ellers ligger det et hotell bak Victoria Hotel som er veldig billig, tror jeg. Husker pokker ikke hva det heter, noe med Heaven? Jeg skal sjekke det opp. Det ligger midt i tjukkeste sentrum iallfall.



#4

Elin sa for siden:

Scandic-hotellet i Stavanger er heeeeelt ille!

Jeg anbefaler Radisson SAS Atlantic og Rica Forum. SAS ligger midt i sentrum.


#5

AprilRyan sa for siden:

Er ikke Scandic nedlagt for flere år siden? Først omgjort til hybler og nå revet. Det er et nytt og veldig fint hotell på andre siden av gaten, som heter Rica Forum Hotell.

Clarion hotell ligger rett ved sentrum og er veldig bra. Charlottenlund ligger idyllisk ved Breiavannet i sentrum, har bare fire eller fem rom og er veldig koselig. De har en bra restaurant nede. Tror ikke de er så veldig dyre heller.


#6

Hyacinth sa for siden:

Hallo, Scandic ble jo jevnet med jorden for flere år siden og nå er det leilighetskomplekser hvor mine svigerforeldre straks skal flytte inn :knegg:

Forøvrig signerer jeg Iset. Jeg har ikke peil på priser, men hoteller er det nok av.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.