Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Saus til kveldens middag søkes

#1

Chanett sa for siden:

I dag står helstekt indrefilét av svin, asparges, upolert fullkornsris, broccoli og sopp på menyen. Har noen et tips om hvilken saus som passer til?


#2

Chanett sa for siden:

Ingen som har et tips?


#3

Storm sa for siden:

Fløtesaus er jo nyydelig til svin og sopp da.. (og litt usunt, men det er jo lørdag..)


#4

LaLuna sa for siden:

Rødvinssaus, da?


#5

Storm sa for siden:

Sjysaus og bernaise kan sikkert funke.


#6

Chanett sa for siden:

Noen som har en oppskrift? fryktelig kravstor


#7

Storm sa for siden:

Ehh... Toro-posen has i kjele, tilsett vann eller melk, rør. :p

Fløtesaus er bare å la soppen og matfløte surre noen minutter.


#8

Chanett sa for siden:

Jeg er selvsagt så sær at jeg ikke bruker posesaus. :D


#9

Michelle sa for siden:

Kanskje du finner noe tips her www.google.no/search?hl=no&q=saus+til+indrefilet+av+svin&meta=

Saus med blåmuggost er forresten nydelig. Er du virkelig lat så er søt chillisaus på flaske nydelig til svin.

Forresten så ser jeg tilbehøret du skal ha og da er ikke chillisaus et alternativ.

Da kan jo en fløtesaus eller blåmuggost være godt.


#10

Chanett sa for siden:

Det irriterer meg at min kjære ikke liker blåmuggost eller andre oster. Det hemmer min matlaging. :nemlig:

Sweet chilisaus kan jo gå. Varmer man den opp? Jeg har bare brukt den som ingrediens i kjøttboller og som "tacosaus" tidligere.



#12

Michelle sa for siden:

chillisausen kan serveres kald eller varm. Er spesiellt godt til grillet svin.


#13

Chanett sa for siden:

Tropisk saus med mango i steden for kiwi ble virkelig godt. anbefaler


#14

Michelle sa for siden:

Så flott da.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.