Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gjennomstekt kyllingfilet; holdbarhet?

#1

Niobe sa for siden:

Jeg spiser mye salat ( :kry: ), og noen ganger vil jeg gjerne ha litt kyllingkjøtt i. Men det ferdige salatkjøttet som selges i butikkene er ikke godt. Bare hver 10. bit som er spiselig. Jeg kunne tenke meg å steke kyllingfileter i ovnen, skjære i biter, og ha klar i kjøleskapet. Men hvor lenge vil noe sånt holde seg spiselig?


#2

Nextlife sa for siden:

3-4 dager. Sikkert noe lenger sånn rent hygienisk sett, men det blir lett gammelsmak etter noen dager.


#3

Niobe sa for siden:

Takk for svar!


#4

safran sa for siden:

Hvis du avkjøler kjøttet raskt og holder det i kjøleskap, er det minst holdbart i 5 dager etter steking.


#5

polarjenta sa for siden:

Jeg pleier å steke opp og deretter fryse. Tiner relativt fort :)


#6

SpetakkelRandi sa for siden:

ambefaler de posene med frossen kylling filet på kiwi. de er steingode, svære og saftige. steker du demi frossen tilstand i en ildfast form i ovnen, ca 1 time + -, så blir de deilige å ha i salat. kutt dem opp etter du har stekt dem, og kjøl ned raskt og så i en boks med lokk i kjøleskap.;)


#7

Niobe sa for siden:

Mjo... Men det krever at jeg vet en stund på forhånd at jeg har lyst på kylling i salaten, og husker å tine den. Ikke typisk meg. :o


#8

polarjenta sa for siden:

Jeg tiner den i microen jeg.


#9

Niobe sa for siden:

Vi har ikke micro.


#10

daffy sa for siden:

Du kan jo lage kyllinsalat ved å blande kyllingkjøttet med majones og grønnsaker. Fettet i majonesen vil hjelpe på holdbarheten.


#11

Niobe sa for siden:

Men jeg spiser salat uten dressing o.l. Vi snakker grønn salat med litt kyllingkjøtt i.


#12

Morella sa for siden:

Skinke. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.