Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er jeg vanskelig?

#1

MokkMokk sa for siden:

Det bygges hus i nabolaget her for tiden. (Det er samme firmaet som bygde huset vårt i fjor.) De hadde allerede startet arbeidsdagen da jeg dro til bhg i morges, skulle være med ungene på påskefrokost. Da jeg kom hjem igjen ista, sto to av deres biler parkert i gården min. Greit, jeg har stor gårdsplass, og fikk plass selv også. Men er jeg vanskelig som syns det er i overkant frekt å parkere sånn på privat grunn - uten å en gang spørre først om det er greit? :rolleyes: Da jeg kom tilbake var en av karene i den ene bilen og hentet ut noe, han passerte meg og hadde hatt all mulighet til å spørre da. Men nei, han gikk uten et ord.

Hadde dere akseptert dette?


#2

maribo sa for siden:

Jeg hadde vel kontaktet dem der ute og sagt at det var greit de stod der så lenge de aldri parkerte deg inn eller stod i veien.
Jeg tolererer at man låner litt plass fra hverandre og sånt, men også jeg har ei grense for hva som er snillisme og hva som er rett og slett frekt. Og jeg synes det var rart at han mannen ikke stoppa deg og spurte om det det var greit.


#3

MokkMokk sa for siden:

Hadde de spurt, hadde det vært helt greit. Det hadde ikke kostet dem en kalori - om de hadde giddet. Men jeg reagerer på at de hiver seg inn på gårdsplassen min så snart jeg har dratt hjemmefra. :sur:


#4

Azi sa for siden:

Irriterer det deg så synes jeg du skal si ifra enn å gå rundt og være sur pga det! Bedre at du sier i fra nå enn om en måned!


#5

maribo sa for siden:

Skjønner du blir provosert, ja. De skal vel være såpass erfaren at de bør spørre - det koster jaggu ikke mye å spørre pent om det, nei.


#6

MokkMokk sa for siden:

Jeg har faktisk sagt fra om det tidligere, i høst da de jobbet her før de tok pause da vinteren kom. Og ble lovet av han som driver byggefirmaet at det aaldri skulle skje igjen. Jadda. :gal:


#7

maribo sa for siden:

Er det de samme folkene?
Si fra igjen - i verste og siste fall får du varsle om borttauing.

Du kan jo sette ting der før de kommer; sykler og masse sånt :D


#8

MokkMokk sa for siden:

:humre:

Vel, jeg sendte en kort sms til firmasjefen, så får han ta det opp med sine ansatte. Gidder ikke gå ut og være kjerring akkurat nå. :niks:


#9

maribo sa for siden:

Lurt.
Håper det hjelper!:ja:


#10

MokkMokk sa for siden:

Snaue ti minutter etter at meldingen var sendt, ble bilene flyttet. :humre:


#11

maribo sa for siden:

Se på det, ja :riktig:


#12

Pastill sa for siden:

Jeg syntes man skal spørre først.

Hun som bor under oss hadde snekker her i fjor. Han drev med noe inne hos henne, men stod ute og saget. Så kom det tydeligvis litt regn, for når jeg kom hjem den dagen så hadde han åpnet garasjen vår og stått der inne. :sjokk:
Jeg hadde glemt å låse den den dagen... DET syntes jeg var frekt. Når man jobber i en tomannsbolig så bør man sjekke om dette er oppdragsgivers eiendom, evt oppdragsgiver bør gi beskjed om dette. :nemlig:


#13

maribo sa for siden:

Pastill: den var drøy, ja. Vi har masse rart i garasjen vår, deriblant masse verktøy for mange mange tusen kroner - hadde blitt en anelse sinna om noen hadde tatt seg til rette der uten lov først... :ja:


#14

Tøtto sa for siden:

At noen hadde åpnet garasjen vår hadde jeg ikke likt i det hele tatt. Men at noen sto parkert på vår gårdsplass hadde jeg ikke brydd meg om så lenge jeg hadde plass selv. Hvis jeg ventet gjester eller noe ville jeg gitt beskjed om at de måtte flytte seg så gjestene fikk parkeringsplass.


#15

Eria sa for siden:

Jeg hadde stoppet han da han gikk forbi og tatt en prat om det der og da for å få saken ut av verden.


#16

MokkMokk sa for siden:

Hadde det ikke vært for at jeg var dønn tissetrengt og bar på en sutrete, febril unge samt to bæreposer og ei veske hadde jeg nok gjort det, ja. :humre:


#17

Huldra sa for siden:

Kanskje derfor han ikke ville "plage" deg med spørsmål? :vetikke:

Jeg synes uansett det er frekt å parkere hos andre uten å spørre.


#18

Huldra sa for siden:

Altså, jeg mener ikke at han kunne se at du var tissetrengt da :fnis:


#19

Angelique sa for siden:

Jeg hadde blitt sur og jeg hadde ikke likt at andre helt uten videre tok seg slik til rette


#20

Canisa sa for siden:

Jeg hadde også blitt sur! Det koster så lite å spørre!


#21

Eria sa for siden:

Knis. Kjenner meg igjen i den, ja. :knegg:


#22

Lykken sa for siden:

Jeg synes det er helt greit å låne parkeringsplass, men han burde selvfølgelig spurt når du kom.


#23

Mandarin sa for siden:

Det samme gjorte naboen vår sine arbeidsfolk også.

Men i grunn så var det egentlig naboen som irriterte oss mest. De hadde ikke gitt oss beskjed om at de skulle grave ut hele oppkjørselen sin.. og dermed ha en svær lastebil stående å sperre for vår innkjørsel i flere dager!!!:eek:

Når jeg da forteller dere at dette skjedde 4 dager før vi skulle gifte oss og vi skulle ha gjester hjemme (med handicap) så forstår dere mer tegningen av en frustrert Mandarin :mad: . Mannen ble kjeppjaget til naboen for å oppklare og få de til å forstå alvoret. De forsvant 3 dager etter. Dagen før bryllupet. :rolleyes:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.