Jeg hadde egentlig tenkt sjokoladekake, men det er jo flere som sier man bør ha en lys krem under MMF-en for at ikke kaken skal skinne gjennom. Så fant jeg ut at jeg kanskje kunne lage sjokolademuffins, og heller gulrotkake med MMF? Kan legge et lag ostekrem inni kaken kanskje, og evt. et lag krem under MMF-en, går det an? Evt. hva er det som "smelter" MMF og som man dertil IKKE må ha som underlag?
jeg har smakt krydderkake med "gulrotkake "glasur inni og opp på og mmf opp på der og jeg blir ikke å spise det igjen ,Men så er jeg ikke nå gla i mmf uansett ,er aaaaalt for søtt :/ så er vel bare jeg som er rar :knegg:
Hmmm ...ja, jeg er også der Acsa, men tenker at MMF-en er greit å pynte med, men som man ikke nødvendigvis trenger å spise!?? På samme måte som jeg alltid spiser meg "rundt" marsipanlokk. :fnis: