Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sukkerfondant Grunnkurs

#1

Cuyahoga sa for siden:

Eldstebarnet har bursdag i morgen. Jeg mangler bare mat, kaker, gave, kjole og pynt. :svak for stramme tidsfrister:

I tillegg har jeg visst forpliktet meg til å lage sukkerfondantkake for første gang. :redd: Kan jeg lage en vanlig sjokoladekake, ha på en eller annen typisk -og mørk- sjokoladekakekrem og så legge på et eller annet glorete sukkerfondantlokk? Eller må lokket legges på en lys bunn for at det ikke skal skinne gjennom?


#2

Bomull sa for siden:

Hvis du farger fondantlokket, så kan du nok fint ha noe mørkt under vil jeg tro. Helt hvitt lokk vil nok fort kunne bli litt "misfarget" med mørkt underlag. Eller du kan lage sjokoladeglasur med hvit sjokolade!? ;)


#3

Cuyahoga sa for siden:

Sjokoladeglasur med hvit sjokolade kunne jo være noe. :gruble: Eller skal jeg lage gulrotkake med ostekrem under? Liker unger flest gulrotkake? (Mine er ikke så glade i kaker, så de funker dårlig som referansepunkt.)

Jeg er bare litt skeptisk til om ungene kommer til å spise den glorete fondantkaka? :vetikke: Og at det kanskje er litt mer sannsynlig at de spiser den og liker den om det er sjokoladekake under? Jeg lager uansett en saftig langpannesjokoladekake med masse non-stop på, for erfaringsmessig er det helst sånne helt enkle kaker som har blitt spist hos oss.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.