Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva er alle disse tallene i statusene på FB?

#1

safran sa for siden:

Oppgitt i cm og minutter?


#2

Input sa for siden:

Lurer på det samme.


#3

Turban Smukk sa for siden:

Det er visst tid for brystkreftstøtte igjen.


#4

emma71 sa for siden:

Skostørrelsen din og hvor mange minutter du bruker på å fikse håret. De fleste bommer på skostørrelsen vel? 38 cm lang fot?


#5

polarjenta sa for siden:

Men kan noen oppklare for meg hvordan man støtter brystkreft på denne måten?


#6

Meissa sa for siden:

Tvilsomt.


#7

Rabbit sa for siden:

Aha. :humre: Da er jeg litt klokere også. Men,jeg har ennå ikke sett annet enn 38 cm og 10 min,merkelig at alle er like,da. :rolleyes:


#8

Neket sa for siden:

Jeg lurte også på den der. Brystkreft ja, makes sense. :nemlig:


#9

Tallulah sa for siden:

Idiotisk arm chair activism. Er folk virkelig så dumme at de tror det der gir noe som helst støtte til brystkreftsaken? "åh, skrive en dustete ting i statusfeltet er jo like bra som hard cash!" :gal:


#10

Apple sa for siden:

Man skal skrive skostørrelsen, men skrive cm bak, da blir det enda mer myztizk og gir enda større bevisstgjøring. :nemlig:


#11

Isbjørn sa for siden:

Fikk melding om dette på fb. I fjor var det noe lignende og da kom det i nyhetene, må vite. Nå skal man skrive skostørrelse og slenge på cm bak, samt hvor lang tid man bruker på å ordne håret om morgenen. Bare tull og for å forvirre folk.

Hvordan dette kan støtte brystkreftsaken aner jeg ikke. Det stod en setning om det i meldingen.


#12

sindrome sa for siden:

Fra meldingen jeg fikk: The frequent updating of status will remind everyone of why we are doing this, and help to raise awareness!!


#13

celebelen sa for siden:

Like nyttig som å ha "90% poster ikke dette videre blablabla". Det eneste jeg blir bevisst på, er at det går en ny runde med like oppdateringer. :rolleyes:


#14

Tallulah sa for siden:

Riiiight. Ingen major i markesføring som har kommet opp med den, gitt.


#15

sindrome sa for siden:

:knegg:


#16

Bluen sa for siden:

Ja, jeg blir jo veldig bevisst når jeg ikke skjønner bæret. :blånn: Min gjetning var hodeomkrets og utdrivningstid på siste barn. :knegg:


#17

sindrome sa for siden:

Jeg vet nå at når det kommer mange like statuser som jeg ikke helt forstår, så har det noe med brystkreft å gjøre :jupp: lur


#18

Neket sa for siden:

En på vennelisten min fikk "gratulerer med nurket" som kommentar på en sånn en. Hun er riktignok høygravid, men jeg lo litt likevel. :humre:


#19

Bluen sa for siden:

:knegg: Der ser man!



#21

Skytte sa for siden:

Det trodde jeg også helt til ei skrev 41cm og 4 minutter. Au, tenkte jeg først før jeg fant ut det måtte være noe helt annet. . :knegg:


#22

Heilo sa for siden:

Det er jo mye bedre, jo!


#23

Acsa sa for siden:

Jeg har sett andre som har gjettet på helt andre ting, og foreslått å kjøpe vibrator i stedet, når noen har lagt inn statusen 37 cm, 2 minutter. :knegg:


#24

Huldra sa for siden:

Er 18 uker og har så lyst på peanøttsmør. Finnes også på engelsk. Personene er ikke gravide. Noen som vet hva det betyr?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.