Det finnes ok middagar frå Fjordland, Toro o.l. Eg har testa ut mange pga. sær turnus med lange vakter, og derfor behov for å ete lettvindt middag på jobb. Den fiskegryta (med tre kongereker i!), ein "lettare" variant, thailandsk vri med kokosmelk er kjempegod. Likeeins karrisuppa. Lasangen til Toro er ok. Kylling karri også. Kjøttbollane og pølsegryta skal visst nok vere etande.
Du kan lage masse godt i foliepakker, det går an både på grill og i stekeovn. For eksempel med fisk, poteter i tynne skiver, forskjellige grønnsaker, litt smør og urter. Eller med kyllingfilet og andre grønnsaker.
Man kommer langt med stekeovn! Fisk blir for eksempel veldig godt i stekeovn, som denne: Finhakket purre, fiskestykker etter ønske, gjerne torsk, finhakket hvitløk, skivede tomater, en fløteskvett, litt smør og en dæsj ost has i en ildfast form. Dekk med folie (tas av mot slutten av steketiden). Stek/bak en halvtimes tid på drøyt 200 grader.