Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lei av grillmat!

#1

Frøy sa for siden:

Jeg er nå på uke 20 uten kjøkken og nå er jeg lei av alt som kan grilles.

Jeg har lyst på god middag, som jeg kan klare å lage ved hjelp av en grill, en micro og en stekeovn.

Det blåser hele veien nå så koke noe på grillblusset betyr at jeg må tenne det 1000 ganger før at det i det hele tatt har tenkt å koke. :mad:

(Maks 1,5uke til kjøkkenbenk,vask og koketopp kommer)


#2

tink sa for siden:

Fjordland?


#3

Neket sa for siden:

Grandis. :nemlig:

Men, du kan jo dampe grønnsaker i mikroen? Og ta en stek i ovnen? Så kan du kjøpe saus på boks. Vips, middag. Bakt potet på grill eller i ovn.


#4

Neket sa for siden:

Eller sushi. Risen kan sikkert tas i mikrobølgeovnen.


#5

Ru sa for siden:

Amen.
Vi har stekeovn, da. Det ble nye høyder på middagsfronten da den kom i gang for litt siden.

Det går i pizza og annet som kan stekes i ovnen, men jeg lengter etter tomatsuppe ...


#6

løve70 sa for siden:

Take away...;)


#7

Bergensis sa for siden:

Det finnes ok middagar frå Fjordland, Toro o.l. Eg har testa ut mange pga. sær turnus med lange vakter, og derfor behov for å ete lettvindt middag på jobb. Den fiskegryta (med tre kongereker i!), ein "lettare" variant, thailandsk vri med kokosmelk er kjempegod. Likeeins karrisuppa. Lasangen til Toro er ok. Kylling karri også. Kjøttbollane og pølsegryta skal visst nok vere etande.


#8

Frøy sa for siden:

Benkeplate, vask og koketopp kommer i begynnelsen av kommende uke, bare helgen igjen. :lykkelig:

Jeg er lei av take away også vi bor på en liten plass hvor alternativene er pizza, kinamat eller hamburger.


#9

Filifjonka sa for siden:

Du kan lage masse godt i foliepakker, det går an både på grill og i stekeovn. For eksempel med fisk, poteter i tynne skiver, forskjellige grønnsaker, litt smør og urter. Eller med kyllingfilet og andre grønnsaker.


#10

Madicken sa for siden:

Man kommer langt med stekeovn! Fisk blir for eksempel veldig godt i stekeovn, som denne: Finhakket purre, fiskestykker etter ønske, gjerne torsk, finhakket hvitløk, skivede tomater, en fløteskvett, litt smør og en dæsj ost has i en ildfast form. Dekk med folie (tas av mot slutten av steketiden). Stek/bak en halvtimes tid på drøyt 200 grader.


#11

Ine sa for siden:

Laks i folie.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.