Tito sa for siden:
Jeg har laget 2 marengsbunner med ritz-kjeks i, og skal ha sjokoladekrem mellom lagene og krem på toppen. Kan jeg lage den ferdig med kremene nå når den skal serveres i morgen, eller bør jeg vente med kremen til i morgen?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Tito sa for siden:
Jeg har laget 2 marengsbunner med ritz-kjeks i, og skal ha sjokoladekrem mellom lagene og krem på toppen. Kan jeg lage den ferdig med kremene nå når den skal serveres i morgen, eller bør jeg vente med kremen til i morgen?
Maxine sa for siden:
Jeg ville ventet til i morgen.
Tito sa for siden:
Det var den tanken som slo meg også nå. Marengsbunnene blir kanskje litt klissete og ikke like gode hvis de står med krem til i morgen. Men hvis jeg pakker bunnene godt inn nå, er vel de like gode i morgen?
mkj sa for siden:
Jeg har en venninne som lager en lignende kake (mandelbunner og sjokoladekrem i mellom, og vanlig krem oppå) hun har den ofte med til oss og da foregår det på følgende måte.
Bunnene tas fram, sjokoladekremen puttes på fra en medbrakt bolle med lokk. Fløtekremen på toppen piskes på stedet rett før servering.
(dette er forøvrig min absolutte favorittkake)
Dragen sa for siden:
Hvor bor du?
Tito sa for siden:
Oslo
dharma sa for siden:
Det hørtes veldig godt ut.:vilha:
Kaija sa for siden:
Oppskrift??? Dette hørtes ikke dumt ut. :)
Blåklokke sa for siden:
Jeg ville nok ventet til i morgen ja :jupp:
Jeg bruker denne oppskriften: kokeboka.blogspot.com/2011/05/torils-smash-kake.html
Najade sa for siden:
Jeg ville ventet.
Marengsbunner holder seg helt fint til dagen etterpå, bare pakk dem helt tørt så de ikke slår seg (jeg har pleid å ha pavlova i stekeovnen til dagen etterpå. Kald stekeovn selvsagt).
Elisabet sa for siden:
Denne må testes. :D Finnes det flere oppskrifter på Smash-kake?
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.