Om man bestiller varm mat til et evenement, hvordan foregår det? Får man maten i beholdere og må dandere på fat selv, eller kommer det ferdig på serveringsfat? Må man varme maten selv(ha tilgang på ørten komfyrer)?
Hilsen førstereis i cateringbestilling.
Det varierer sikkert litt, men de gangene vi har bestilt, har vi fått varm mat på plastserveringsfat. Klar til å sette rett på bordet, trenger bare bestikk. :nemlig:
En av de mange snodige jobber jeg har hatt, var å kjøre ut mat for et cateringfirma. Det varierte om kunden ønsket å varme opp maten selv, eller om vi kjørte maten varm til kunden.
Kald mat ble levert på serveringsfat i mørk, gjennomsiktig, plast, ganske pene, faktisk. Ønsket kunden varm mat, kom denne i fat av aluminiumsfolie, dekket med lokk, for å holde på varmen.
De ganger jeg har bestilt catering selv (fra et annet firma), eller vært i selskap med cartering, har varmmaten alltid kommet i tilsvarede foliefat.
Da vi fikk mat sist fredag kom maten klokken 20.00.
Varmmaten var i aliminiumsbakker. De som kom med maten satt den varme maten frem og vi satt selv frem den kalde maten som var ferdig på fat.
For noen år siden bestilte vi fra Meny(de har noen flotte ferskvareavdelinger) da måtte vi selv hente maten innen klokken 16 eller 18, husker ikke helt. Da gikk de ansvarlige hjem.
Dette tenker jeg er supre spørsmål å stille de du tenker å kjøpe maten av. :jupp: Rett og slett; hva inngår i prisen? Levering, fremsetting, pynting, ferdig på fat, varm mat osv.
Varm mat leveres oftest i aluminiumsbakker, ønsker man den lagt opp på fat på stedet må man nok påregne å betale litt ekstra.
Spør leverandøren, han er nok den som kan gi deg det beste svaret.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.