Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Alternative voldtektsforbrytere?


#2

Kanina sa for siden:

Jeg tror ikke jeg skjønte den..? Hva som står på plakatene til Sylvi Listhaug? Jeg gadd ikke lese hele artikkelen, så jeg håpet du kunne oppklare. På den annen side, tenkte du kanskje som meg, da jeg så overskriften, at det var en bestemt type voldtektsforbrytere med plakater, som man skal passe seg for..?


#3

-ea- sa for siden:

Voldtektsforbrytere med plakater har jeg aldri hørt om før.


#4

Inagh sa for siden:

Jeg antar at det er plakatbærende voldtekstforbrytere som man må passe seg ekstra for, ja. :nemlig:

Ut over det, er jeg tilhenger av streng straff og evt. behandlingsopplegg mot voldtektsmenn, men jeg kommer aldri til å bli tilhenger av noen offentlig gapestokk.


#5

safran sa for siden:

Jeg har heller ikke lest artikkelen, til det hang jeg meg for mye opp i overskriften. :knegg: Ved en litt uheldig setningsoppbygning høres det ut som om hun advarer folk mot voldtektsforbrytere som bærer plakater.

Her er noen andre språkblomster som fikk meg til å le godt.

Jeg postet kanskje i feil forum?


#6

LittLemen sa for siden:

Skjønner ikke helt hvorfor det skal advares mot de voldteksforbryterne som bærer plakater. De skulle jo være lett gjenkjennelige. Synes heller man skulle pålegge alle voldtektsforbrytere å bære plakat :nemlig:

:rofl: Ja, der var det mange gode!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.