Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Holdbarhet på fårikål?

#1

Beathe sa for siden:

Lagde enorme mengder med fårikål på mandag, kokte opp igjen på tirsdag. Poden får besøk av en fårikål-elskende kompis i morgen - kan vi koke opp i dag og i morgen også? Evt hoppe over i dag, og koke opp i morgen?
Gryta står forøvrig ute når den ikke er "i bruk". Er det kaldt nok?


#2

-ea- sa for siden:

Koker du opp det samme igjen og igjen? :skeptisk:

Jeg spiste fårikål lørdag, søndag og mandag - og da kastet jeg resten. Kokte bare opp det jeg skulle spise dag to og tre. Resten sto under lokk i kjøleskapet.


#3

tinkadott sa for siden:

Vi oppbevarte fårikål i tre dager i kjøleskap forrige uke. Varmet kun opp mengden som skulle spise. Etter dag tre kastet vi resten.

Jeg hadde ikke spist mat som hadde vært oppvarmet flere ganger, og so ikke var oppbevart i kjøleskap altså... :sparke:


#4

Floksa sa for siden:

Jeg er vill og gal og koker opp fårikål flere ganger. Det er jo da den blir best!


#5

Neket sa for siden:

Jeg og. Den er best etter et par ganger. Jeg hadde brukt den.


#6

Beathe sa for siden:

Ja, det er jo det man SKAL! Og jeg føler meg slett ikke vill eller gal heller som gjør det.
Vi kokte forresten fårikålen igjen i dag, men nå tenker jeg det holder i denne omgangen. Vi får heller ha fårikål en omgang til i løpet av høsten, og da får vi invitere kompisen til Poden.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.