Lagde enorme mengder med fårikål på mandag, kokte opp igjen på tirsdag. Poden får besøk av en fårikål-elskende kompis i morgen - kan vi koke opp i dag og i morgen også? Evt hoppe over i dag, og koke opp i morgen?
Gryta står forøvrig ute når den ikke er "i bruk". Er det kaldt nok?
Jeg spiste fårikål lørdag, søndag og mandag - og da kastet jeg resten. Kokte bare opp det jeg skulle spise dag to og tre. Resten sto under lokk i kjøleskapet.
Ja, det er jo det man SKAL! Og jeg føler meg slett ikke vill eller gal heller som gjør det.
Vi kokte forresten fårikålen igjen i dag, men nå tenker jeg det holder i denne omgangen. Vi får heller ha fårikål en omgang til i løpet av høsten, og da får vi invitere kompisen til Poden.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.