Charlie sa for siden:
Har endelig fått Bentoutstyret mitt! :ja: Eggformer, pølseutstikkere og sånne små coctailpinner med dyr.
Eggformene gikk jo noenlunde greit å bruke. Merker jo at egg har forskjellig størrelse, så noen skviser litt ut på kanten og er vanskelig å lukke ,mens en av formene er litt stor og må ha store egg for å få avtrykk. Men nå har vi lært.....
Vi gjorde dette i går, og hadde noen egg til overs av dem vi formet. Er det bare meg, eller mister de mønsteret litt hvis de blir liggende? Altså at de popper ut i sin naturlige eggform hvis de får sjansen?! (høres ut som et eggdyr, det der... :D )
Jeg var klar over at pølseutstikkerne kanskje ikke funket optimalt (du legger en pølse bit i forma, trykker til, og vhis har du f.eks. en tulipan - liksom, ihvertfall). Jeg brukte wienerpølsebiter, og syns ikke de ble så stukket ut, mer smæsha.. :eek: Jeg har lest et eller annet sted at japanske pølser er forskjellige og at derfor virker ikke disse utstikkerne likt, Hvordan er japanske pølser - kanskje det ikke er skinn på dem? For det virket som om det var pølseskinnet som gjorde at mønsteret ble "dratt" så man egentlig ikke så annet enn at det var stukket i dem. slett ikke "stukket ut" :cool:.
Jaja, det er jo gøy for unga....
Tar gjerne tips til andre ting jeg kan bruke egg molds og pølseutstikker til. Akkurat risballer er ikke aktuelt tror jeg. Onigiri.... :)