Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Siste sjanse i dag! Obs! Obs!

#1

Charlie sa for siden:

I dag er siste sjanse til å forhåndsstemme, folkens! I dag er siste sjanse til å stemme i hvilken kommune du vil! Ta med valgkort og legitimasjon og gå og stem. To stemmesedler - enten bydel og byråd i Oslo, eller kommunestyre og fylkesting i resten av landet.

Spre det glade budskap! :ja:


#2

celebelen sa for siden:

Jeg har stemt - greit å få det gjort da jeg først var innom rådhuset. :ja:


#3

Charlie sa for siden:

:blomst:


#4

polarjenta sa for siden:

Jeg skal stemme på valgdagen jeg.


#5

gajamor sa for siden:

Jeg stakk innom i lunsjen for et par uker siden. Veldig greit å få det unnagjort, og siden jeg har stemt på de samme i 14 år er sjansen liten for at jeg ombestemmer meg.

Aftenposten skrev at forhåndsstemmingen er endelig, er det riktig? Jeg har alltid trodd at man kan stemme på nytt på valgdagen, og at forhåndsstemmen da blir annulert?


#6

-ea- sa for siden:

Jeg liker å stemme på selveste dagen, altså helst mandagen, skjønt det har hendt at jeg har gjort det unna søndag ettermiddag. Tror jeg har hatt med barn nesten hver gang også, de siste tyve årene. Viktig å lære dem om samfunn og politikk (oj, det hørtes veldig pompøst ut, ikke la dere skremme :knegg: ).

Men selvsagt, om jeg skulle være bortreist på valgdagen så ville jeg selvsagt benyttet meg av forhåndsstemming.


#7

Miromurr sa for siden:

Jeg skal være bortreist på valgdagen, og har forhåndsstemt. :riktig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.