Jeg har en hvitløkspresse i stål, og må stå og pirke ut hvitløksrestene hver pokkers gang med en spiss kniv. Men jeg får aldri ut alt. Jeg presser alltid rene fedd, uten skall og lignende, allikevel samler det seg hvitløk inne i pressen som aldri kommer helt ut. Ikke i oppvaskmaskinen heller.
På vår hvitløkspresse er det små "dutter" oppå, slik at vi vrenger over den øverste delen og renser hullene. Veeeldig god forklaring, skal se om jeg finner bilde ... :himle:
Den ene hvitløskspressen vi har den er det pigger på på baksiden, så når vi vrenger den rundt, så dytter den inn igjen det som står fast i hullene, og så er det bare å skylle rette vegen, så går det utav. Men det må selvsagt gjøres med en gang og ikke etter det er størknet.
Det er ikke slike pigger på min, ser det ut til. Hvordan knuser man feddene ordentlig med en kniv da? Blir de helt moste? Jeg liker ikke å bruke hvitløk på glass, er alltid masse dritt i dem. Sukker og E-stoffer og slikt.
:sjokk: Da får jeg heller neglene revet ut. :knegg:
Jeg spiser jo minst 2 fedd om dagen. I går laget jeg tzatziki med 8 fedd. Ble litt vel "sterkt" men jeg elsker det jo. Hehe.
Får du det ikke ut om du dytter med oppvaskbørsten heller? Jeg pleier for øvrig å plukke ut det som sitter igjen i pressen med en gang slik at det ikke rekker å tørke.
Du får stille inn brukerpanelet ditt slik at du får færre sider. jeg har bare EN side i denne diskusjonen. Jeg er nemlig akkurat like lat og gidder ikke bla meg ihjel. :glis:
Da tar du en liten bit potet som passer oppi pressa selvfølgelig og presser den igjennom! Poteten kan jo brukes til alt! eller en bit med eple!:riktig:
Jeg har ikke lest den. Jeg synes krim er skummelt. Forøvrig synes de fleste at jeg ikke er lat, men det er fordi jeg er ivrig med det jeg liker å gjøre.