Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster! Sausen ble for salt.

#1

Kirsebær sa for siden:

Hvis man angrer seg for at man tok oppi for mye salt, hjelper det? Eller er det noen andre husmødre som kan komme med et kjempetips til meg nå?

Lys frikasesaus med for mye salt.


#2

DM sa for siden:

Jeg har ingen andre gode tips enn å prøve å spe den med mer væske, ha fløte i for å mildne smaken, eller lage ny.


#3

Acsa sa for siden:

Mormor pleide å koke en potet oppi, den trekker visstnok til seg en del av saltet. Jeg pleier å hive oppi seterrømme eller fløte.... men så har jeg jo ikke vært husmor under en verdenskrig.


#4

DM sa for siden:

Potet ja, det har jeg hørt om. :)


#5

Kirsebær sa for siden:

Thank you!

Da hiver jeg oppi en dæsj til med fløte og en potet. Håper det funker :flau:


#6

Harriet Vane sa for siden:

Jeg er ikke helt sikker på den poteten, men jeg hører den går igjen. Mer væske er en schläger. Evt. kaste hele greia og begynne på nytt.

Virket poteten, Kirsebær?


#7

Kirsebær sa for siden:

Jeg kastet oppi masse fløte, og sausen ble god den :knegg: Droppet poteten.


#8

Amelie sa for siden:

Man kan også hive sukker oppi! :highfive:


#9

Elin sa for siden:

Potet-trikset funker hver gang det:)


#10

Chanett sa for siden:

Det har jeg gjort flere ganger med hell.


#11

Olympia sa for siden:

Jeg bruker alltid å ha en liten bit rå potet i sausen når den er blitt for salt. Funker som bare rakkern.


#12

era sa for siden:

"noterer flittig"

Må lære litt mere, gubben har en sånn deilig naiv tro på at jeg er god til å lage mat -det er blank løgn jeg er god til å bole opp toro ol, men nå må jeg snart få vist frem litt ordentlig kokekunst ellers blir det flaut her.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.