Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Holdbarhet på Koldtbord

#1

Moame sa for siden:

Hei! Eg bare lurte på kor lang tid i forveien ein kan lage til koldtoborde, kva kan ein lage ein dag/ to dager i forveien? Og pålegget kortid kan det legges opp med grønnsakene?


#2

Tuva Birgitte sa for siden:

Jeg lager salater, dressinger og renser rekene dagen før. Resten gjør jeg samme dag. Et godt tips er å få hjelp av en venn eller to, da går det veldig raskt.


#3

Charlie sa for siden:

Ville nok ikke lage noe tidligere enn dagen før, medmindre det er noe som skal fryses ( karbonader, kanskje).


#4

Malama sa for siden:

Mamma har laget mange koldtbord i familien, og vi pleier gjøre det hele dagen før. Bortsett fra at karbonader og kylling varmes rett før servering, naturlig nok. Men alt pålegget legges på fatene med pynt (vel, ikke den varme løken da) dagen før, og oppbevares i kjøleskapet til neste morgen. Ja, for disse koldtbordene skal somregel serveres neste formiddag, type dåp/konfirmasjon/gamle folk som feirer dagen sin.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.