De er kjempegode! Smaker veldig fritert, men det kan jeg leve med. (Jeg elsker jo egentlig fritert mat. :knegg: ) Sunne kan man ikke påstå at de er, men siden det er filet inni og ikke MUK, så kan jeg stå i det. Her serveres de med kokt potet, grønnsaker og remulade/smeltet smør. :nam:
Vi elsker gammeldags fiskegrateng fra samme - og også grateng med laks og brokkoli. Den siste er jo ferdig middag med grønnsaker og alt - helt unødvendig å lagge masse ekstra BRY. :blafre:
Jeg kjøpte de en gang og syns de smakte så inmari fett. Og så ble jeg litt dårlig i magen etterpå (kan reagere litt på feit mat) og har dermed ikke prøvd igjen. :o
Jeg har aldri kjøpt særlig av denne type mat, ikke fiskepinner og sånt heller. Og var derfor veldig skeptisk første gang. Men ble positivt overrasket altså. :nemlig:
Fisken er vel alaska pollock (litt usikker på stavemåten). Den inneholder 14g fett pr. 100g og det aner meg at hovedandelen ikke er de gode fettsyrene som normalt kommer fra fisk. :hehehe:
Det er Toro jeg skal kvitte meg med, ikke Findus så dette kan gjentas.
Jeg lagte da båtpotetene fra bunnen og ikke ferdig frossen pose så litt skryt kan jeg gi meg selv.
Alaska Pollock er tilsvarende norsk sei. Og det er ikke no godt. Fiskegratengen med laks og brokkoli har jeg sett på noen ganger, så kanskje man må prøve den. :jupp:
Man tar en settepotet og setter den i bakken på våren, når høsten kommer spar man opp poteter, vasker dem og kutter de i båter før man heller over litt god olje og kryddrer med salt og pepper. Setter dem inn i ovnen, gjerne med varmluft da man steker fisken samtidig og 20min på begge deler var passende.
Men jeg liker de litt oppblåste så jeg ga dem 5 min under grillen.
Ta en potet (med skall på), del de i fire, sånn at det blir 4 båter.
Legg de i langpanne/ildfast form. Ha på litt olje, salt, pepper (evt potetkrydder som jeg har), og stek i ca 20 min på 200 grader.
Eg har ikkje prøvd dei der, men har laga fish & chips frå botn av. Og salige deg! Det er godt det. Vi spiser glatt fisk på lørdagskvelden om eg får ånda over meg. Men eg har endå ikkje gitt etter for storesøsters ønske om å spise frå aviser. Det får bli når me reiser til London. :humre:
Her i huset spiser me mykje God, gammeldags fiskegrateng. Dvs. mann og barn, eg foretrekker Fransk fiskegrateng. :hjerter:
Jeg har kjøpt disse så skal prøve dem en av dagene. Men for en prisforskjell det var, på ICA kostet de over 70 kroner, mens dem på Rema kostet mellom 50 og 60 kroner.
De er veldig gode, og jeg liker at det er filet inni, ikke fiskemos.
Om man skal kjøpe fiskegrateng er det bare den franske som duger syns jeg. De andre er det jo ikke fisk i. Jeg lager fiskegrateng med laks og div grønnsaker. Veldig godt. :nemlig: lagsegrateng anbefales.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.