Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dusjpersienner - nyhet

#1

Mandarin sa for siden:

Se så kult : www.carlsrum.com/produkt.html

Ser dessverre ikke ut til at de er kommet til Norge enda. Noe å tipse baderomsbutikker eller interiørbutikker om!!


#2

Tinka sa for siden:

Det var genialt for små bad etc.


#3

malena sa for siden:

Det var stilig. Mon tro hvordan det er å holde rent? :gruble:


#4

LilleLeo sa for siden:

Det der hadde vært genialt på vårt knøta-bad!



#6

Salt sa for siden:

Oiiii.. Kule!! :D


#7

Mikkeline sa for siden:

De var geniale!


#8

meisje sa for siden:

Supersmarte!


#9

Sildre sa for siden:

Disse var jo geniale. De skriker jo formelig etter å komme hjem til meg.


#10

Fluke sa for siden:

Smarte ja, men ser pyton ut å holde dem rene. Såperester og dritt ser ikke bra ut på persienner av den typen. Hadde jeg bare hatt vaskehjelp ... ;)


#11

Pastill sa for siden:

De er sikkert satt inn med noe som gjør de lette å spyle rene.


#12

Dixie Diner sa for siden:

Kule ja, men som noen sier så tror jeg de kan være rene bakteriebombene. Leste nettopp at det mest uhygieniske man kan ha, er dusjforheng. De er rene bakteriebombene, og kan også romme kjøttetende farlige bakterier. Man bør vaske dusjforhenget HVER DAG, leste jeg. Så da gidder ikke jeg ha det, fysj. Nå har vi ingenting, men når vi flytter vil jeg ha glassbyggerstein eller tynne dusj-dører.


#13

Esme sa for siden:

Jo men.. om så det er bakterier på dusjforhenget... hva er farlig med det? Så lenge man ikke spiser på det eller har seksuell kontakt, tenker jeg da.


#14

Dixie Diner sa for siden:

Det skal jo ikke mer enn feks. et kutt på armen til, eller noe lignende. Jeg fikk iallfall litt skrekken etter å ha lest det.


#15

Heiko sa for siden:

:knegg:


#16

Esme sa for siden:

Det skal være et stort kutt i så fall, og så skal du gnukke det mot forhenget og så ikke dusje mer etterpå. Men klart, dersom man ikke klarer å tenke på det som noe annet enn noe heslig lenger, så skjønner jeg jo at man ikke vil ha det.



#18

Dixie Diner sa for siden:

Stort kutt? Har du ikke hørt om folk som har blitt infisert med alvorlige kjøttetende bakterier via et bittelite mikroskopisk kutt i fingeren? Men nå la jeg uansett en link til det jeg snakker om over her. :)


#19

Esme sa for siden:

Ok, så er de råfarlige da. :humre: Men jeg tar sjansen lell, ikke sjans i havet for at jeg gidder å vaske dusjforhenget hver dag.


#20

Dixie Diner sa for siden:

Jeg høres helt superhysterisk ut her, rene Jack Nicholson i den der filmen. Men jeg har ikke angst for bakterier altså. Det er bare dette med dusjforheng som ekler meg litt ut, spesielt etter den artikkelen. Så for meg er det ikke vits å dusje med et dusjforheng som klistrer seg til kroppen min og legger et belegg av mulig kjøttetende bakterier på liket mitt mens jeg står der og liksom skal vaske meg. Så jeg skal ALDRI ha det. :knegg:


#21

Kula sa for siden:

Men kjære deg Iset. Cluet er å vaske det j...la dusjforhenget med skyllemiddel. Da klistrer det seg ikke (ikke frivillig i allefall) til kroppen til de som dusjen. Og du spiser ikke, og er vel heller ikke intim med ett dusjforheng går jeg utifra??? :knegg:

Jeg har hatt dusjforheng hjemme i maaaaange år, og det har da aldri vist noen som helst interesse for kroppen min. Kanskje jeg ikke er bra nok? :(


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.