Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Innbakte pølser eller fylte horn uten gluten?

#1

shute sa for siden:

Ungen går i påstått sukkerfri barnehage (men yoghurt skarrem ha, ja) og har snart bursdag. Én muslim og én glutenallergiker på basen så vidt jeg vet.

Vi bruker å ha suksess med fylte horn eller innbakte kalkunpølser, men går det an å gjøre det glutenfritt? :ignorant:


#2

gullet sa for siden:

Jepp. Bruk en glutenfri rundstykkeoppskrift.


#3

shute sa for siden:

Okaj. Er pølser glutenfrie sånn normalt sett?


#4

Serafin sa for siden:

Gilde sine skal være glutenfri nå.

Go og mager sine er både gluten og melkefrie.


#5

shute sa for siden:

Tænks! Go og mager er vel svin, tror jeg, men ganske sikker på at glutengutten er den eneste allergikeren som skal hensyntas så da funker vel Gilde kalkunpølser.


#6

Hot Lips sa for siden:

Glutenfri gjærbakst er ikke barebare, altså. Jeg ville juksa, og kjøpt ferdig glutenfritt rundstykke/pølsebrød (i frysern på butikken) og gravd ut et hull til pølsa. :sparke:
Og kylling- og kalkungrillpølsene fra Prior er uten både svin og gluten, så har du dekket opp for barnet som er muslim også. ;)


#7

shute sa for siden:

Hehe, okaj. Jeg er dårlig på gjærbakst som det er, så helt for juksing. Glutenungen er halvannet, han er vel neppe så kresen på at det skal være helt likt.


#8

annemede sa for siden:

Jeg ville nok også ha kjøpt ferdig ja. Glutenfritt ble vanvittig klissete da jeg bakte det ihvertfall.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.