Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Det er for tidlig!

#1

Nessie sa for siden:

Å stå opp 06 på en lørdag!
:gaah:

Gleder meg til jeg får voksne barn :rolleyes:


#2

Nabojenta sa for siden:

Jeg er også oppe, men kan ikke skylde på barna. De sover søtt i sine senger, det samme gjør mannen, men jeg sitter her som en nyutsprungen rose. :D

#3

Alexa sa for siden:

Det var min tur i dag. I morgen får jeg sove. :D


#4

Mei sa for siden:

Stakkars :klem: Føler med deg. Ztjerna har hatt et par uker hvor han har våknet i halv sju tida. For oss som er vant til en gutt som sover til nærmere 0830 i helgene, og til han blir vekket på hverdagene var det et sjokk.

Innføring av sommertid, kortere lur på dagen og en halvtimes senere legging ser ut til å virke (litt). I dag var han våken 0730.

Å sove til man våkner av seg selv, og kanskje kunne bli liggende og snakke litt, slappe av og døse er en fjern drøm. Håper ztjerna vil komme inn i vår seng og døse litt når han får stor seng og kan hoppe ut av den selv når han våkner om morningen.


#5

Nessie sa for siden:

Hannah har vel våknet i 06 tiden siden hun var ca 1 år.. :sukk:
Er greit nok når vi skal på jobb egentlig, selv om hun godt kunne ha drøyet det til 0630. Men i helgene! :(

Hun dupper mellom 1-2 timer iløpet av dagen.
Har prøvd legge henne litt senere, men da våknet hun ENDA tidligere! :eek:


#6

Nessie sa for siden:

:eek: Why!?
A menneske?


#7

Mei sa for siden:

Mannen står ofte opp en time før ztjerna i helgene. For å få tid til å se film før dagen begynner :gal:


#8

Solen sa for siden:

Fikk ligge til 0730 i dag, det er greit nok. Det er leeeeenge siden jeg kunne ligge og dra meg noe særlig lenger enn til kl.8.


#9

Nessie sa for siden:

:sjokk:
Det er det "verste" jeg har hørt! :knegg:.

Jeg velger ofte å stå opp først lørdager, fordi jeg drar på trening i 9 tiden. Så da kan jeg velge å sove lenge søndager, feks til kl 10! :D

(men i morgen skal vi kanskje være med på et skirenn, så da må jeg vel opp tidlig uansett :rolleyes: )


#10

Tøtto sa for siden:

Min lille snupp har aldri sovet lenger enn til halv åtte.
Hun har i lange perioder våknet halv fem og vært umulig å få til å sove igjen:( Men nå sover vi til ca halv syv - syv og det synes jeg er greit nok.

Sove lenge i helgene er en fjern drøm ja!


#11

Nabojenta sa for siden:

Er kanskje blitt mer A-menneske på mine eldre dager, men den største grunnen var vel at jeg hadde sovnet i stolen i stua, og våknet opp av at jeg frøs og hadde fryktelig vondt i kneet.
Nå har jeg fått meg kaffe og en kald røyk på verandaen, ungene ser på Påskemorgen, og mannen sover søtt fremdeles.
Nå skal jeg i vaskekjelleren, vaske litt klær, rydde litt i huset og lage frokost. Så bærer det ut i hagen igjen.

Å for en herlig dag det skal bli!


#12

Tuneland sa for siden:

Se positivt på det Guniss, tenk så mange flere timer du får på FP når dagen starter så tidlig!:D


#13

Susse sa for siden:

Oppe jeg også, med syk 1,5 åring som BARE griner og har holdt det gående store deler av natta. Hun har nettopp spydd ned sofaen, guttene krangler og gubben sover som en stein. :(
Helg er morro.


#14

Adrienne sa for siden:

I dag var det mannens tur, han måtte opp kvart over fem. I morgen er det min tur og jeg håper at lillesøster finner det for godt å sove litt lenger. Men sånn er det når to a-mennesker får barn. Storebror ble langsomt bedre etter at han fylte to år, nå kan han sove til både halv syv og syv. Kjempelenge!


#15

Miss Norway sa for siden:

:eek: Gå og vask munnen din!!! Grisejente...

#16

Angelique sa for siden:

Oppe kl.6.30 , Oliver og alle andre sov søtt, men jeg er skikkelig A menneske
Imorgen er det uansett min tur til å ligge lenger
Lenger for meg er 8 tiden, da klarer jeg ikke mer ...


#17

Nabojenta sa for siden:

:fnise: Du da ...:blafre:

#18

Bequita sa for siden:

Føler med alle som har A-menneskebarn. :nikker: Får håpe de i det minste får like lett for å våkne når de blir tenåringer! I den alderen er det jo en del som sliter med det...

Jeg er svært takknemlig for at datteren vår har arvet sin fars "murmelgen". Hun sover vanligvis til åtte i helgene, rett som det er kan hun sove til ni også. Jeg aner sikkert ikke hvor godt jeg har det, og beundrer alle morgenfugler. :tilber:


#19

Martis sa for siden:

Det var det vi håpet på når Junior fikk stor seng, men han insisterer på å bli hentet inn til oss :knegg:

Han våkner stort sett mellom 6 og 7, kl 6 får vi han ofte til å sove litt sammen med oss, men er kl blitt 7 står han i sengen og roper "stå opp" :rolleyes:


#20

Virra sa for siden:

Jeg ser ingen annen utvei, jeg, enn at du blir et A-menneske, guniss :D


#21

Estrella sa for siden:

Stakkars dere. Men ærlig talt så hadde jeg sparket ut gubben av senga når det er sånn. Man er da søren meg 2 om det. :mumle:


#22

Kaija sa for siden:

06 er tidlig, 05 er enda tidligere.


#23

Estrella sa for siden:

Ja, gled deg Gunnis til hun blir større. Christian er 8 1/2 og han har funnet ut at det er litt deilig å sove lenger i helgene. :D


#24

kunstnerspiren sa for siden:

Om det er noen trøst så er det JEG her i huset som plutselig og uten forvarsel har blitt en morgenfugl...jeg våkner både 05.00 og 05.30. I dag fikk jeg ikke sove til lenger enn 6.30...enda jeg er B-menneske. MEN, det er en fodel...jeg får en rooolig start på dagen. Og får med meg soloppgangen før resten av huset våkner til liv. Og det er faktisk helt nydelig, bare kaffekoppen og jeg.


#25

Nessie sa for siden:

:dulte:

In your dreams :p


#26

Nessie sa for siden:

Da har vel unge nr 2 startet morgenen allerede :lol:


#27

tink sa for siden:

Ja, jeg er helt enig i at det er alt for tidlig å stå opp kl 6 - både til hverdags og i helgene. Jeg trøster meg med at det er bedre å slippe å vekke grynet hver eneste hverdag - det er jo flest av dem.

Det at en får så mye ut av dagen når en starter tidlig, er bare sludder og pølsevev. Jeg blir bare trøtt og ubrukelig som husmor, kjærest og mamma når dagen starter alt for tidlig. Da blir det lett døsing på sofaen til lyden av mikke mus klubbhus, ikke akkurat kvalitetssøvn...


#28

Nessie sa for siden:

Litt Mikke mus her og ja :rødme:


#29

Kula sa for siden:

Jonas sover glatt til både 10-11 og halv tolv han. :D Bortsett fra de få gangene vi har vært ute og sent hjemme. Da skal han gjerne opp runt 8.

Storebror på 14 har vi problemer med å få opp før 12 i helgene. Jeg lot han sove en helg bare for å se hvor lenge han kunne sove. 15.30 kom han tuslende. :rolleyes:


#30

LilleLeo sa for siden:

Lille sover heldigvis lenge, hvis ikke hadde vi avgått begge to tror jeg.
Som regel våkner hun i 9-tiden, av og til i 10-tiden, og en sjelden gang i blandt har vi vekket henne 11-halv 12.



#32

Nynne sa for siden:

6.00 er tidlig ja! 5.00 er natta for meg.:o
Snuppa her har alltid våknet ganske tidlig (tidlig for meg vel og merke). Hun våknet alltid rundt 07.30 tiden men den siste tiden har det vært mer 08.30 tiden. Vi pleier å dele på å stå opp tidlig, men det er mest mannen som står opp siden han er A-menneske og jeg er så B-menneske som det går ann å få blitt! I dag var det min tur og hun våknet 08.50 så jeg bør vel ikke klage. Vanligvis sover jeg til rundt 10.00 i helgene.


#33

Hasselnøtt sa for siden:

Kvart over åtte på søndager (eller er det mandag?) er derimot helt OK. :knegg:


#34

Pastill sa for siden:

Hørt at a-mennesker har genfeil. :nemlig:

Jeg pleier flytte meg fra sengen til sofan når poden våkner. Kan sove litt der.


#35

Nessie sa for siden:

Tør ikke det med snuppa mi enda gitt :knegg:.


#36

MokkMokk sa for siden:

Her er det også morgen mellom 5.30 og 6.30 i helgene, ihvertfall etter at klokken ble stilt. Heldigvis er ungene ganske rolige i morgentimene, så er det min tur til å stå opp setter jeg på Playhouse Disney i lekerommet deres og velter meg ned på sofaen med en kaffekopp og læppisen en stund før vi steller og spiser frokost. Er A-menneske selv, så det går helt fint.


#37

polarjenta sa for siden:

Her har lille vært flink og sovet lengre enn vanlig hele påsken, helt til rundt 7.30. Før det har det vært mer vanlig med rundt 6 ja....


#38

apan sa for siden:

Her jubles det hvis han drøyer det til etter 0615... (for ett år siden var vi glade hvis han drøyde det til etter 0530, så det går da fremover iallfall :hehehe: ). Moren min kan ikke skjønne det er noe tungt å stå opp halv seks hver dag på hverdagene og senest 0615 i helgen "for han er da så blid". Jeje. Mormødre er noen ganger litt i overkant :knegg: .


#39

Apple sa for siden:

:dulte:


#40

Fibi sa for siden:

Malin hadde en periode i to-årsalderen hvor hun sto opp utrolig tidlig. Det tidligste jeg sto opp med henne var fire. :snill: Heldigvis gikk det seg til, og nå sover hun fra ca 19 til ca 07. Perfekt. :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.