Jeg må vise dere pavlovaen jeg laget i går.
Det er vanlig marengsbunn, krem+en god dæsj vaniljesaus, bær fra frysen (blanding av rips solbær og bringebær) og så tok jeg og smeltet litt smør, en 3/4 Bergene Melk og en dæsj fløte som jeg ikke hadde pisket. Voila! På toppen er det små biter med brownies venninnen min hadde bakt.
Jeg ha også laget en herlig fudge i det siste! Fant en oppskrift på engelsk et sted tror jeg og mikset og trikset og edet ble helt fantastisk.
1 boks med sweet condensed milk (jeg kjøpte det på en eksotisk matbutikk, kan visstnok få tak i det på Meny, det er ikke det samme som vikingmelk..)
sjokolade (jeg brukte 100g dronningsjokolade og 200 g vanlig melkesjokolade)
nøtter (Jeg brukte valnøtter og det var veldig godt. Orginalt er det pistasjnøtter, peanøtter er sikkert også bra.)
1 ss salt + maldon/havsalt på toppen
Tøm melken i pannen på middels varme, smelt sjokoladen og bland inn saltet. Ta oppi nøttene og fordel det jevnt utover noe flatt og strø oppå havsalt/maldonsalt. Sett i kjøleskapet før du ruter det opp.
Det å ha rips, solbær og bringebær på reddet det søte. Men jeg har også laget den på en måte jeg har sett på det søte liv, da har man pærer isteden, og ikke brownies på da. Det er egentlig litt overflødig men why not? :knegg:
Den med pærer ble helt spist opp, det var litt igjen på den jeg laget i går. Vi var bare fire da. De fleste spiste to porsjoner. :-D