Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hårfjerning på magen

#1

Koma sa for siden:

Jeg er dessverre arvelig belastet med en ganske kraftig veiviser på magen. (Dvs. min mor har det ikke, men min søster har også). Da den kom for mange år siden var det bare en liten stripe. Nå, etter masse hormonbehandling ifbm med IVF-forsøk samt en graviditet har det blitt mye mer, og spredd seg i alle retninger Jeg har pleid å nappe mesteparten, men det begynner å bli en omfattende jobb, og jeg har tydd til høvel, med tilsvarende ettervekst :(

Tenkte nå å endelig få somlet meg til å ta rotta på det med laser nå før sommeren. Er det noen som kan dele erfaringer, og gjerne anbefale en god klinikk i Oslo?
Altså hvordan er resultatet blitt, borte for alltid eller kommer det nytt?


#2

Muad'Dib sa for siden:

Miss Norway har vist brukt laser og virket fornøyd. Spør henne.


#3

Palmen sa for siden:

Bare husk at du bør ha ganske mørkt hår for at laser skal være effektivt. Jeg gjorde et tappert forsøk på laser på bikinikanten for noen år siden, men det viste seg at jeg er for :blånn: Bortkasta tusenlapper.... Husker dessverre ikke navnet på stedet der jeg gikk, men det lå i Vika i Oslo, rett ved Manpower huset.


#4

Nicki sa for siden:

:sniker: Hud og hårklinikken


#5

dutte sa for siden:

Håret må være mørkt ja, og huden så lys som mulig, og ikke eksponert for sollys på mange mange uker i forveien. Sommeren er med andre ord ikke tiden for dette. Mange får godt resultat, og er du veldig plaget kan det være verdt de tusenlappene laserbehandlingen koster. Vil tipse om Hudklinikken i Operapassasjen.


#6

Benzo sa for siden:

Bruk voks, det klarer du fint selv.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.