Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fårikålspørsmål - holdbarhet på kjøtt

#1

Che sa for siden:

Jeg kjøpte frosset fårekjøtt i går ettermiddag. Det har ligget i kjøleskapet hele tiden - med plan om å ha det som mat i dag. Slik ble det ikke og jeg skal ha fårikål i morgen i stedetfor. Vil kjøttet holde seg til i morgen (altså nesten 2 døgn fra det var dypfryst og til nå) eller bør jeg starte opp med fårikålkoking i kveld?


#2

Mikkeline sa for siden:

Om det har ligget i kjøleskapet, så tror jeg det går veldig bra.


#3

Charlie sa for siden:

Jadda, det går fint! :ja:


#4

isola sa for siden:

Det går nok kjempefint. Dog sies det at gjenoppvarmet fårikål smaker bedre enn nylaget, så sånn sett blir det ikke feil å koke i kveld heller.


#5

Stellebord sa for siden:

Ja, når det tiner i kjøleskap er det uproblematisk.


#6

Arona sa for siden:

Min første tanke :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.