Jeg vet jeg har lest et eller annet sted her inne oppskrift på laks i ildfast form, men husker ikke helt hvilken tråd det lå under :confused: Mener det var med matfløte helt over? Noen som vet? Og kan man legge fisken frossen i forma? Hvor lenge skal det stekes/temperatur?
Jeg lager laks penslet med teriyakisaus i ildfast form. Eller laks med en dæsj pesto og litt pinjekjerner på, og wokgrønnsaker rundtomkring. Eller rett og slett bare med sitronpepper og en smørklatt. 25 min på 200 grader sirkus - da snakker jeg frosne laksefileeter.
Får jeg tipse om laksefilet i form med kremost :nam:
Skjær lommer i laksefilètene på langs, fyll med masse kremost og legg i ildfastform. Ha på salt , sitronpepper og hakket persille eller evt. pesto hvis du liker det. Server med fløtegratinert sellerirot med parmesan og salat. Ingen over, ingen ved siden!!!!!
Jeg bruker en pose frosne grønnsaker, fisk i skiver og hell over en boks soyafløte ( laktoseintoleranse in the house). Putt i ovn og Hey Presto! Sånn ca 180-200 grader til det er passe ferdig.... :blånn:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.