Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Roastbiff av lam?

#1

petra sa for siden:

Går det ann å lage roastbiff av lam?
Har en lammestek uten bein (Provance) å tenkte å lage roastbiff som skal serveres kald til koldtbord! Noen som har prøvd det? Hva hadde du da ved siden av den?


#2

Maz sa for siden:

Det blir jo ikke roastbiff av lam. Det får være ille nok at kua blir okse om ikke sauen skal bli det og...

Jeg er veldig glad i lammekjøtt og spiser det gjerne kaldt. Har fått kald lammesadel på mange store koldbord før jul. Tilbehør er jeg usikker på, fordi jeg foruten å spise rester bare har spist slikt på større koldtbord.


#3

petra sa for siden:

Var det godt med kaldt lammekjøtt syns du? Er veldig i tvil på om jeg heller skal spare den til søndags middag, men det ville vært godt å ha noe nytt på bordet også! Det er jo bare en liten lammestek uten ben..... og lammesteik er jo veldig godt!! Varmt vel å merke:)


#4

Maz sa for siden:

Jeg har alltid likt lammekjøtt, også kaldt. Men det er jo ikke det første som blir revet vek på et koldtbord.


#5

Interference sa for siden:

Lammekjøtt er veldig godt kaldt, men det må stekes skikkelig først. Det er ikke godt når man lager det med "rå" kjerne.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.