petra sa for siden:
Går det ann å lage roastbiff av lam?
Har en lammestek uten bein (Provance) å tenkte å lage roastbiff som skal serveres kald til koldtbord! Noen som har prøvd det? Hva hadde du da ved siden av den?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
petra sa for siden:
Går det ann å lage roastbiff av lam?
Har en lammestek uten bein (Provance) å tenkte å lage roastbiff som skal serveres kald til koldtbord! Noen som har prøvd det? Hva hadde du da ved siden av den?
Maz sa for siden:
Det blir jo ikke roastbiff av lam. Det får være ille nok at kua blir okse om ikke sauen skal bli det og...
Jeg er veldig glad i lammekjøtt og spiser det gjerne kaldt. Har fått kald lammesadel på mange store koldbord før jul. Tilbehør er jeg usikker på, fordi jeg foruten å spise rester bare har spist slikt på større koldtbord.
petra sa for siden:
Var det godt med kaldt lammekjøtt syns du? Er veldig i tvil på om jeg heller skal spare den til søndags middag, men det ville vært godt å ha noe nytt på bordet også! Det er jo bare en liten lammestek uten ben..... og lammesteik er jo veldig godt!! Varmt vel å merke:)
Maz sa for siden:
Jeg har alltid likt lammekjøtt, også kaldt. Men det er jo ikke det første som blir revet vek på et koldtbord.
Interference sa for siden:
Lammekjøtt er veldig godt kaldt, men det må stekes skikkelig først. Det er ikke godt når man lager det med "rå" kjerne.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.