Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Katter må være de kuleste dyra som finnes


#2

maribo sa for siden:

:rofl:


#3

Polyanna sa for siden:

Det minner om da vi var fosterfamilie for 5 foreldreløse kattunger. De var sånn hvert våkne minutt. Full texas hele tiden. Vi hadde gardinene snurret opp rundt gardinstengene og stolene på bordet hele tiden. :knegg:



#5

amor sa for siden:

:skratte:

I fjor sommer fikk våre to hunnkatter hvert sitt kull. 9 kattunger til sammen. Du og du så mye gøy vi - nei de - hadde :blunke:


#6

Tinka sa for siden:

Katter er noe for seg selv, ja.


#7

Bluen sa for siden:

Jeg klarte å lese "katter må väre den kuleste dyna som finnes". :o Trolig er jeg litt for påvirket av vanene til mine foreldre.


#8

Inagh sa for siden:

Katter er herlige - bortsett fra nå, hvor de har oppdaget at det er spennende å være ute igjen, og bare er inne for å spise i to minutter før de står på døra og gauler og vil ut igjen... Gjør ikke noe annet enn å slippe kattene inn - og ut - og inn - og ut for tiden.


#9

LilleLeo sa for siden:

Den der er jævlig fin :knegg:


#10

Dixie Diner sa for siden:

Har dere mulighet til å ha katteluke? Om sommeren er det jo deilig for da kan døra stå oppe. Når vi kjøper hus/rekkehus (nå eier vi blokkleilighet, så det går ikke) skal vi installere katteluke om vi får katter. Noe så deilig, da kan de gå inn og ut som de vil selv. :)


#11

Muad'Dib sa for siden:

Vores katt har katteluke, han :) I ytterdør, indre entrédør, og ned til kjelleren hvor han har kattekasse om vinteren. Og huset har spesiel alarm for at katten ikke skal utløse den - hvilket en gang imellem sker likevel. Katten synes det er veldig deilig med et sådant "G4S-besøksvenn"-arrangement ! Vi har fått os en stakk besøksrapporter hvor det blir kommentert om veldig kontaktsøkende katt... :D alt inkludert i abonnementsprisen !


#12

Anne sa for siden:

:knegg: Den var herlig, til tross for at jeg ikke engang liker katter.


#13

Cilius sa for siden:

Jeg eeelsker katter! :rofl:


#14

Fersken sa for siden:

Ler like godt hver gang jeg ser den. Skal ha katt igjen!
Denne var ny for meg :D


#15

Dixie Diner sa for siden:

Haha, den siste der var jo helt herlig. Katter er bare fantastiske. :haha:


#16

Cilius sa for siden:

:rofl:

Jeg må helt klart ha katt igjen ja! :elsker:


#17

Pebbles sa for siden:

Elsker katter! :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.