Skal lage "middag" og ha kaker etterpå. Kakene har jeg kåll på, det er maten jeg er usikker på. Tidligere har vi blant annet laget tapas og pastasalat og pølser, scampi med dip++. Tapasen var knallgod, men tok lang tid å lage. Jeg orker ikke å bruke så mye tid på maten nå.
Har tenkt litt på suppe, salat og brød pluss pølser og lompe, men er usikker på hva slags suppe?
Vi blir 13 som spiser som voksne og 4 som spiser som barn.
Da vi feiret rund dag sist så hadde vi langbord med reker. Dvs vi la en lang remse med sølvfolie i midten hvor vi strødde reker oppi, slik at alle kunne sitte å ha reker rett foran seg. Majones, smør, sitron og brød satt vi også mellom der. Så tok vi i tillegg gryterett til de som ikke likte/tålte reker. Dette var fort å lage til, samt at det smakte godt.
(nå tenker jeg utifra at man skal invitere en god del mennesker)
Vi har servert den mulligatawnysuppen med kylling i som er i Irmas kokebok til mange gjester på en gang, med positiv respons og ønske om oppskrift osv. Den er forholdsvis enkel å lage. Den blir tykk og kremete. Vi serverte den med hjemmebakt saftig loff til.
Kyllingen er grillet kylling og jeg tar av skinn og deler i biter. Ingefær kan være ferskeller tørket. Og jeg hadde laget i alle fall dobbel oppskrift. Jeg lager ofte en mer enn hva jeg trenger og fryser restene til en regn årsdag hvor det er travelt ôg vi trenger lett og god middag.
Henter opp igjen denne. Kyllingsuppen din, Hyacinth, hvor mange er den oppskriften til? Vi blir 4 voksne og 4 barn her til helgen, må jeg doble? Høres lite ut med 1 kylling til så mange.
Er det 4 terninger hønsebuljong?
Kan jeg lage suppa med grønnsaker ikveld og koke den 1 time ikveld, og så la den stå kaldt til imorgen ettermiddag og da koke den opp igjen med kylling og cf?