Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Beste plasser til cupfinalen:

#1

Charlie sa for siden:

Det er cupfinale og en man åler seg fram til setet sitt på en av de aller beste plassene. Han setter seg, og oppdager at nabosetet står tomt. Er det noen som sitter her, spør han mannen bortenfor. "Nei, setet er ledig", sier han. "Det er jo helt utrolig" sier mannen, "hvem er det som har et sånt sete til cupfinalen og ikke bruker det?!"

"Vel", sa mannen. "faktisk er det mitt sete. Jeg skulle vært her med kona mi, men hun er død. Dette er den første cupfinalen vi ikke har vært på sammen etter at vi ble gift for 22 år siden".

Sidemannen ble litt flau - "Det var leit å høre. Kunne du ikke fått med deg noen, kanskje en venn eller en slektning, til å være sammen med deg?"

"Nei, dessverre,” sa mannen trist. “Det var ingen som ville være med. De er i begravelsen alle sammen."


#2

Charlie sa for siden:

En ung dame satt i baren med en drink, hvor en kar (objektivt sett kjekk, på en litt narsissistisk måte) kom bort, så henne dypt inn i øynene og sa: Hvis du tar med meg hjem skal jeg tilfredsstille din innerste lengsel, bare du kan si den med tre ord.

Damen så ham dypt inn i øynene og tenkte seg om. Så smilte hun et lite flørtende smil med glimt i øyet, og sa: Det er i orden. Du skal få være med meg hjem. Min innerste lengsel du skal tilfredsstille er: Mal. Huset. Mitt. :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.