Vi serverte da:
Kyllingsuppe
Biff stroganoff
Kylling i ildfast form (kommer ikke på hva retten heter)
I tillegg hadde vi flere salater og foccaciabrød.
Vi fikk masse skryt for maten, men skal jeg ha mat til så mange personer en annen gang, bestiller jeg mat.;)
Til 15 personer hadde jeg lagd en kyllingsuppe med foccaciabrød til, eller lasange med salat og hvitløksbrød.
Jeg hadde 40 års laget mitt i mai og hadde tapasinspirert koldtbord som jeg kaldte det.
Altså ganske typisk koldtbordretter og noe som er mere tapasaktig.
Varmt og kaldt om hverandre.
Lasagne i langpanna, salat, brød og masse rrø'vvin....
Mer middagspreg: bestill ferdig oppskåret roastbiff i delikatessen i butikken med ferskvare til den aktuelle dagen. Kjøp brokkoli og peppersaus. Dagen før putrer du en schvær gryte med tynne potetskiver i fløtemelk, litt salt og pepper, litt hvitløk. Ikke koke, asså. Langtidsputre. Avkjøl og oppbevar kjølig til bursdagen. På selve dagen, ha potetene m sausen i langpanna og dryss over ost før du gir dem en god oppvarming i ovn.
Skikkelig middagm. Minimum av jobb på selve bursdagen.
Alternativt: bestill take-away - kinesisk, indisk el.l. Eller hør med ikke-etnisk-norske venner/ kolleger om de vet noen som kan ta på seg oppdrag med å lage middag hos deg.