Daisy sa for siden:
Denne suppen går også fint å lage lavkarbo om den ikke allerede er det i denne oppskriften. Jeg ble obs på det å lage suppe med kokosmelk og currypaste og det er jo helt hinsides godt!
Her er den beste komboen jeg har fått hittil, til ca 2 personer.
Rød Currypaste, to ss.
1-2 ss soyaolje eler maisolje.
1-1.5 kyllingfilet
2 vårløk
1/2 Aubergine
1/2 squash
1 Rød paprika
Rød løk
Nan brød.
Fisksås. (man kan sikkert også bruke soyasaus eller en halv buljongterning)
1 halvt glass vann.
1 boks kokosmelk. (billigst med rema sin har ikke smakt forskjell)
en ts sukker.
Litt salt og pepper.
Regelen er egentlig å ha i de grønnsakene du liker, så hvis du vil bytte ut noe går det helt fint.
Ta en stekepanne og ha i olje + currypaste. La dette steke noen minutter. Samtidig kan du steke kyllingfilet i biter. Hvis du bare har en stekepanne kan du steke det samtidig!
Så har du i kokosmelken og de grønnsakene som tåler mest koking. F.eks auerginen, og vårløken. La det småkoke/trekke et par tre minutter maks. Ha i resten av krydder og fisksås. + vann og evt buljong. Til slutt har du i paprika og de andre grønnsakene! Ingenting skal koke lenge her, det skal ha et kjapt oppkok så blir alt så krispy og bra!
Server med nanbrød.