Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

For mye vann i sausen - haster litt

#1

Anonyma sa for siden:

Ææææ, jeg glapp dl målet da jeg hadde i vann i krafta jeg skal lage saus av! Altså ble det for mye vann! Det er smaken jeg er redd for, ikke om den blir for tynn. Gjør det noen forskjell om jeg tar av lokket for å fordampe litt av vannet, eller vil krafta fordampe?? Hjelp!


#2

Katta sa for siden:

Det går fint å fordampe vann ved å ta av lokket. I verste fall får du hive nedi et par buljongterninger, det kan redde smaken.


#3

Anonyma sa for siden:

Fordampes krafta samtidig?


#4

Katta sa for siden:

For alle praktiske formål, nei.


#5

Anonyma sa for siden:

Takk!! :)


#6

mkj sa for siden:

Det er bare vannet som fordamper, så det kan du helt trygt gjøre. Det er derfor man 'reduserer' ulike krafter (heter det det i flertall??) sånn at man sitter igjen med en mer konsentrert mengde med sterk smak.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.