Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Din beste aprilspøk

#1

Tuneland sa for siden:

Kom med den beste aprilspøken din, jeg elsker å høre om sånt, og kanskje få et lite tips selv.:cool:


#2

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har ingen, jeg er dritkjedelig. Men jeg husker mamma fortalte om en av de sykeste jeg har hørt. Tror det var NRK som stod for den. Dette var på syttitallet da folk flest fremdeles hadde sort/hvitt-tv. NRK sa at dersom alle skrudde av ALT lyset i hele huset på et visst klokkeslett, fikk de farge på tven. Halve Norge ble mørklagt den kvelden. :haha:

Nesten like morsomt var det da det stod i en avis at Vinmonopolet delte ut gratis vin, så folk måtte bare ta med seg bøtter og spann og møte opp. Køene utfor polet, med folk med bøtter og spann og melkekartonger og diverse, var milelang. :knegg:

Brostein delte de visst også ut i sentrum for mange år siden, ifølge en avis. Folk troppet opp med trillebår for å hente seg gratis brostein. Haha.


#3

Anne sa for siden:

Jeg lurte jentene til å sykle til Mix kiosken og skaffe seg gratis is. Noen minutter etter de dro, så ringte de og sa at det hadde da aldri vært gratis is der!!!
Jeg sa, nei, det er nok aprilspøk, men det ligger en femtilapp i jakken din, så kos dere med is dere og trimmen turen gir :D


#4

Tevanga sa for siden:

Jeg lurte sjefen min til å tro at jeg hadde meldt ham på Reisesjekken (dere husker det gamle programmet på TV Norge på 90 tallet?)
Jeg hadde laget en faks med logoen til TV Norge på. Der stor det at han var påmeldt og de ba ham kontakte TV Norge for å bekrefte eller avkrefte at han ville delta. Han skulle sjekke opp 3 damer. De måtte ha beskjed i løpet av den dagen da det hastet fordi de hadde fått et forfall. Jeg hadde ført opp tlf. nr til TV Norge og fått en ukjent til å til å underskrive som Helge Hammelhov Berg. Sjefen var veldig usikker på om dette var alvor eller ikke. Jeg bekreftet at jeg hadde meldt ham på og aldri har jeg vel løyet så overbevisende. Etter å ha forhørt seg med flere kolleger så trodde han at dette var alvor og ringte faktisk til TV Norge. Damen i TVN sa at dessverre så kunne ikke hun se at han var påmeldt, men hun lurte på om han kansje hadde glemt hvilken dag det var! De fikk nok flere slike telefoner.
Som vi lo etterpå. :lol:

Det hører med til historien at han meldte faktisk meg på Reisesjekken en stund etterpå og jeg deltok. Det var i 1995.

En annen aprilspøk var at vi hadde en kollega som skrøt så av at han hadde jobbet så mye overtid og hadde fått så bra lønn utbetalt måneden før. Da allierte jeg og en kollega oss med sjefen på lønningsavdelingen og skrev et brev til vedkommende og sa at han hadde fått for mye lønn og at halvparten måtte betales tilbake innen en måned. Gjett om min kollega var rasende på lønningsavdelingen.:forbanna: Leverte brevet til sjefen sin og sa at dette fikk sjefen ordne opp i. Sjefen visste ingen ting om spøken og tok det opp med lønningsavdelingen. Da først fikk begge vite at det var en aprilspøk. Min kollega snakket ikke til oss på en uke. Nå kan han le av det, men han syns vi gikk over streken. Vi syntes ansiktsuttrykket hans da han leste brevet, var verdt alt bråket.
Vi har ledd masse av det etterpå.


#5

MokkMokk sa for siden:

Jeg ringte mamma fra en telefonkiosk i Oslo for noen år siden. Sa at jeg straks var tom for mynter, og ba henne ringe meg opp igjen. Ga henne det hun trodde var nummeret til kiosken, men som snarere var til Slottet. :fnis:


#6

Hyacinth sa for siden:

Ja, jeg husker begge disse!

Det var m o r s o m t Iset, men hysteriskt var det kanskje ikke? :knegg:


#7

Hyacinth sa for siden:

K a n s k j e! :gaah:


#8

Kirsebær sa for siden:

Jeg får ikke til å lure noen. Jeg bare begynner å le. :flau:


#9

Tuneland sa for siden:

:latter: Morsomt!

Jeg lurte kollegaen min i dag:kry:. Vi jobber med å arrangere martna, og jeg sendte melding om at vi hadde fått napp hos Iron Maiden - hans favorittband. Vel, lurte og lurte, han mente at han gikk bitte, bitte, bitte, bitte litte granne på.:knegg:


#10

Tuneland sa for siden:

Rasende festlig da.


#11

Inagh sa for siden:

Jeg og ei venninne jobbet i en resepsjon da vi fant nummeret til Skaugum, skrev dette ned på en beskjedlapp og ga det til vaktmesteren, med beskjed om at han skulle spørre etter Harald. (Dette er mange år siden, mens han ennå var kronprins.)

Joda, vaktmesteren ringte han - og blunket ikke en gang da det ble svart Skaugum i andre enden... han bare spurte om Harald var der, for han hadde fått beskjed om å ringe.

Damen i andre enden hadde visst klukket litt, og spurt om han visste hvilken dato det var...

Enden på visa var at det egentlig var vi som ble litt lurt - for det viste seg at vaktmesteren hadde en kompis som het Harald - og som akkurat da drev og snekret på et fjøs... Gjett hvor det fjøset befant seg? Nettopp - på Skaugum! :flau:


#12

Miss Norway sa for siden:

På gamle-avdelingen min var det fast takst å lure portørene til å hente ikke-eksisterende pasienter fra akuttmottaket - pasienter som var meldt til avdelingen vår som innleggelse.

Spesielt var den muslimske kvinnen Fatah Morgana mye brukt - latteren satt løst i skranken i mottak.


#13

Schnuppa sa for siden:

Ja hvem kan vel glemme disse. Jeg digger spesielt den med vinmonopolet.


#14

Kaija sa for siden:

Jeg lurte pappan min en gang. Jeg fant fram den mest håpløse liksomdialekten jeg kunne få til og ringte og sa det var fra Statistisk sentralbyrå. Jeg ville gjerne snakke med den eldste i huset, som jo var pappa. Så fortalte jeg at vi hadde en undersøkelse om familiers kontakt med utflyttede barn. Om man hadde hyppig eller sjelden kontakt. På hvilken måte kontakten foregikk. Om det var foreldrene eller avkommet som tok kontakt og så videre. Pappan min svarte i vei, og hadde ikke anelse om at det var meg han snakket med, stakkars.



#16

Eria sa for siden:

Jeg er ikke flink med sånn, men husker et år de hadde bilde i lokalavisa av ei ku i en kjøledisk med beskjed om at nå kunne man ta med ti-litersspann på supern og melke selv. Det var over 30 stykker som gikk på den. :haha:


#17

tink sa for siden:

Jeg er ikke så god til å lyve...

Da jeg var kanskje 4 år skulle jeg overnatte alene hos besteforeldrene mine. Storesøster hadde sagt jeg måtte lure farmor og farfar med at det stod en løve i hagen morgenen etter (1. april). Det var en veldig god plan, helt til jeg styrtet til vinduet morgenen etter og ble veldig trist for det stod jo ikke noen løve i hagen.

Prøvde å få T til å lure pappaen med mer egg til frokostbordet i går morges, men små gutter på 2,5 år som eelsker egg er tydeligvis ikke klar for denne typen humor. :o Ellers så vi forbausende lite nyheter i går - og ble vel heller ikke lurt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.