Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skoen ødelagt etter 1 uke

#1

Beckett sa for siden:

Ener´n fikk nye vår-sko forrige helg. Etter en ukes bruk er nå glidelåsen på den ene skoen gåen. :mad: Dyre var de også.
Dama i butikken sa så kjekt at jeg fikk ta godt vare på kvitteringen, i tilfelle det skulle være noe. Ha! tenkte jeg, når opplevde jeg sist at noe var galt med en sko? Så kvitteringen havnet i søppelet, gitt. Pokker.


#2

Che sa for siden:

Om du betalte med kort, så har du jo kontoutskrifta da...løsningsorientert

Uansett så skal du kunne klage de inn uten kvittering altså!


#3

Tinka sa for siden:

Hadde tatt med meg skoene og klaget uansett.


#4

Angelique sa for siden:

De må oppbevare kvitteringen (sladrerullen) på kjøp, hun gjør seg bare vanskelig
Alt skal registerers på kassen


#5

Sitron sa for siden:

Jeg har fått byttet sko uten noenting. Hun fikk pent bla opp i rullen sin. Typen ble senere trukket tilbake pga feil. :rolleyes:


#6

Kaija sa for siden:

Jeg har byttet flere sko uten kvittering. Er de ødelagte så er de det. Hvor lenge skal man egentlig regne med at sko holder, forresten. Joggeskoene til guttungen hadde ødelagte såler etter en måneds bruk. Syntes jeg var litt på grensen da jeg klaget, men jeg visste at han hadde vært veldig forsiktig med dem, så da skulle det ikke være uvettig bruk som hadde skylda. Han fikk i hvert fall nye gulljoggesko, og vi var fornøyde.


#7

Che sa for siden:

Kommer an på hva som går istykker. Om f.eks sålen sprekker, så kan man få byttet sko som er velbrukte, for slikt skal ikke skje. - slitasje etc vil være noe annet.


#8

Martis sa for siden:

Når glidelåsen er ødelagt på skoen, så bør du få nye sko selv uten kvittering :nemlig: De vil jo se at skoene er helt nye, da dere neppe har fått brukt dem så mye på en uke.


#9

LilleLeo sa for siden:

:nemlig:


#10

Beckett sa for siden:

Da skal jeg prøve meg. Og med det dere sier her, så skal jeg gjøre meg bra vanskelig om vi ikke får byttet. Og det er jeg faktisk ganske god på. Å være vanskelig, altså. :nemlig:


#11

Butterfly sa for siden:

Det er jo hvertfall reklamasjon, sko skal holde lengre det!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.