Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sykkeltilhenger

#1

Trulte sa for siden:

Vi har to små, 3,5 år og 10 mnd. Vi har fått tilbud om å overta en sykkeltilhenger.
Er det bare noe vas? Eller har det noe for seg.

Tar det stor lagringsplass?


#2

Jålebeinet sa for siden:

Det kommer helt ann på hvilken modell det er. De dyreste kan slås sammen, men "oppslått" tar de like mye plass i bredden som en tvillingvogn, og enda mer i dybden (pga stangen som man fester til sykkelen). Noen modeller kan man kjøpe et ekstra hjul til, slik at man kan bruke den som vogn.

Er dere mye på sykkeltur da? Minsten kan vel ikke sitte i denne før neste år.


#3

Trulte sa for siden:

Oj! Kan vi ikke bruke den før neste år???
Han sitter jo oppreist i vogna?


#4

Canisa sa for siden:

Vi har en som vi kan legge sammen, men litt plass tar den uansett. Det er lettere å sykle med henger enn med barnet i sykkelstol (i alle fall når barnet er litt større).

Synes hengeren vår er litt lav under taket, så Snuppa sitter med hjelmen helt i taket.

Du får vel låne hengeren en prøvetur, så du får testet den ut?


#5

Trulte sa for siden:

Det blir mer styr og hente og så prøve. Har vi først hentet den er vi stuck.. Og vi har ikke lagringsplass overhodet. Men vi tenkte at hvis den er gratis og vi kan bruke den nå utover i påsken og sommer, kunne vi jo ha morro av den da. Men har ikke mulighet for å oppbevare.
Sykler må vi og låne. Så det hele er litt styr.

Ikke har vi hjelm til ungene heller...


#6

Canisa sa for siden:

Da hørtes det litt "styrete" ut for meg!lat


#7

Trulte sa for siden:

Sendte melding at ikke vi tar den...
Hengeren er ikke av nyere modell, kunne ikke slåes sammen og hadde heller ikke trekk. Så den har ikke noen oppbevaringsverdi. Ikke har vi garasje heller..

Ser jammen meg ut til at vi holder oss på beina noen år til ja.


#8

Fadese sa for siden:

Litt seint nå, skjønner jeg, men hos oss er sykkelhengeren flittig brukt. Lillemor ble fire år i januar og nå insisterte hun på sykkeltur, så hun og faren er ute og sykler i øs pøs. Men nå sykler vi da også en god del. Det blir straks mer styr dersom man må låne sykler for å få seg en sykkeltur.

Lillemor kan ikke ha trekket helt rundt lenger, det er hun for høy til, men så lenge hun kles godt på er ikke det noe problem.


#9

Trulte sa for siden:

Ja, vi hadde hatt veldig glede av den vi og. Men det hjelper lite når minstemann er bare 10 mnd og vi ikke kan bruke den. Vi har ingen garasje, så den hadde vel rustet ihel stakkar før vi kunne dra på sykkeltur.
Hadde vi enda hatt garasje, sykler, hjelmer og lillebror var halvannet ihvertfall. Ja da hadde det vært supermorro. For det ser utrolig gøy ut.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.