LilleRosin sa
for 13år siden:
Jeg har en del rabarbrasyltetøy som må brukes, og tenkte kanskje pai var tingen.
Men hvordan lager man sånn søtt fyll i pai? Eggestand (hva nå enn egentlig det er), har det noe her å gjøre?
Jeg har kjøpt paideigmix, så den saken er i boks! :stolt:
nolo sa
for 13år siden:
For søt pai har jeg bare brukt frisk frukt og ikke syltetøy, og da har jeg brukt potetmel for å tykne massen, det går kanskje med syltetøy også?
Flubby sa
for 13år siden:
Fyrstekake med rabarbrasyltetøy er fantastisk godt :jupp:
LilleRosin sa
for 13år siden:
nolo sa:
For søt pai har jeg bare brukt frisk frukt og ikke syltetøy, og da har jeg brukt potetmel for å tykne massen, det går kanskje med syltetøy også?
Men bare frukt? Ikke noe som frukten.... ligger i? :blond:
Salt sa
for 13år siden:
Kanskje du kan bruke vaniljekrem?
nolo sa
for 13år siden:
LilleRosin sa:
Men bare frukt? Ikke noe som frukten.... ligger i? :blond:
Salt sa:
Kanskje du kan bruke vaniljekrem?
Vaniljekrem med rabarbragugge på toppen høres bra ut, men paiskall med bare blåbær/epler/rabarbra og evt is eller krem ved siden av er godt det også. :nikker:
LilleRosin sa
for 13år siden:
Og da stekes altså bæra sammen med paien? Eller legger jeg det på etterpå?
Benzo sa
for 13år siden:
Vaniljekrem i bunn og rabarbara på toppen, evt. litt smuldredeig over der igjen. :nam:
LilleRosin sa
for 13år siden:
Smuldredeig? Mel og smør?
Benzo sa
for 13år siden:
LilleRosin sa:
Smuldredeig? Mel og smør?
Jeg lager en veldig enkel med 1 kopp mel, 1 kopp lettkokte havregryn, 1/2 smelter smør og 1/4-1/2 kopp sukker. Alt blandes og smuldres over fyllet.