Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kakebakespørsmål - cacasform

#1

Serafin sa for siden:

Jeg skal bake Dorakake til 2 årsdagen til helgen, og da jeg bakte søppelbilkaken til Storebror slet jeg litt med at kaken "delte seg" litt da jeg tok den ut av formen.

Skal kaken avkjøles helt før jeg tar den ut av formen?

Jeg må bruke toro sin langpannemix, ettersom den er glutenfri. Men da blir kaken veldig tørr, så jeg burde delt den i to, og lagt i fyll, men hvordan skal jeg få til det uten at alt går istykker??

Noen tips?


#2

Sol sa for siden:

Til tørrhet: - Kan du blande i en pose med Browniesmix? Da blir langpannekaka smaskens god.


#3

Serafin sa for siden:

Men er brownisene glutenfrie? må sjekke opp


#4

Sol sa for siden:

Vet ikke, satset en og en halv kortstokk på at du, med glutenallergiker, visste det. :lat på jobb:


#5

Kirsebær sa for siden:

Bruk kulturmelk i røra. Saftig og god. :-)


#6

Teofelia sa for siden:

Nå skulle jeg inn og si at det er veldig mye lettere å få ut kaken av formen om man meler den etter å ha smurt dem, men da er kanskje ikke det noen god idé, med mindre du kan mele den med glutenfritt mel da. Det er kanskje en mulighet?


#7

Teofelia sa for siden:

Og ja, kaken skal avkjøles i formen.


#8

Serafin sa for siden:

Jeg melet med glutenfritt mel sist, det funket.

Tror ikke brownisene er glutenfrie.

Kan det funke å fryse kaka litt, for å så dele den? At den da holder seg litt mer sammen?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.