Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fantastisk serie! Aka sang til en bruker her jeg ikke kan oute :D

#1

m^2 sa for siden:

Jeg elsker backyardigans, de er bare helt fantastiske! (barnetv).

Denne dedikerer jeg til en, kremt, bruker her inne. Hun vet hvem hun er :nemlig:

[yt]sfE5xFeHauo[/yt]


#2

Inagh sa for siden:

Det eneste jeg savner fra den tiden Guttungen så noe annet enn Pokemon og Phinneas og Ferb, eller hva de nå heter, er Backyardigans. :hjerter:

(Og - UPK som jeg er, liker jeg at ungene faktisk har sangstemme, i motsetning til ungene på Små Einsteins, hvis stemmer skjærer gjennom marg og bein. :knegg: )


#3

m^2 sa for siden:

Disse to går jeg stadig vekk og nynner på på jobb :knegg:
(du finner dem gratis, på engelsk på netflix, Inagh, og på itunes på ipaden din (amerikansk itunes har jeg kjøpt dem på tidligere da))

[yt]DOyGucw8Wac[/yt]

[yt]L3T70jJo19A[/yt]


#4

Inagh sa for siden:

Sitter med Lillemann på fanget, og har nå død venstrearm etter å ha holdt ham oppreist så lenge. Vi måtte jo bare finne mer av denne gjengen, nå.
Virker som han likte det.


#5

Enhjørning sa for siden:

Det har jeg også tenkt. :knegg:

Backyardigans er herlig. Fantastisk god og intelligent lek med musikkstiler og filmsjangre, som fungerer på både barnas og de voksnes nivå. :hjerter:


#6

polarjenta sa for siden:

Her fikk lillebror dilla, spesielt på den første. Første gang han så dem var han ikke så begeistret, men nå, et døgn senere, ville han høre dem igjen, og nå vil han bare høre den første om og om igjen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.