Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg har følgende

#1

amo sa for siden:

Pastaskruer, kjøttpølse og matfløte. Hvordan skal jeg få dette til å bli en grateng? Forslag? :)


#2

siljemoren sa for siden:

Har du egg? Da kan du jo lage en carbonara lignende saus.


#3

amo sa for siden:

Har egg, løk og litt ymse. men jeg må ha teskje oppskrift.


#4

elli sa for siden:

Om du har så er denne oppskriften enkel:
Kok pasta som anvist på pakken. Kutt opp pølser og stek dem.

Smelt 3 ss smør i en kasserolle
Rør inn 3 ss hvetemel
Spe på med 4 dl melk (om du ikke har melk ville jeg prøvd med 3 dl fløte og 1 dl vann)
Smak til med salt og pepper
La det koke i 10 minutter, tilsett egg når du tar sausen av platen
(om du vil kan du tilsette en terning kjøttbuljong og revet ost i sausen, dette tilsettes etter at den er kokt opp, men før du tar den av platen)

Bland pasta, pølser og saus i en ildfast form, strø over ost om du har. La det steke i ovn i 10 minutter (200 grader)

:) God middag :)


#5

amo sa for siden:

Takker og bukker, skal prøve den der.Jeg har ost også. ;) Men kan jeg bruke matfløte istedenfor melk?


#6

elli sa for siden:

Vet ikke, men jeg hadde tatt sjansen. Tenker at sausen kanskje må spes med litt vann for at den ikke skal bli for tykk. Men tror smaken vil bli god :)


#7

Interference sa for siden:

Den blir ikke for tykk med matfløte. :hehehe:


#8

amo sa for siden:

Det står å putrer på komfyren nå. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.