Gaia sa for siden:
Natron? Bakepulver?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Gaia sa for siden:
Natron? Bakepulver?
hera sa for siden:
Spørs litt på hva du lager. Cream of tartar, eller kremortartari, er en av ingrediensene i vanlig bakepulver, så vidt jeg husker, så du kan evt. ha i litt ekstra av dette, hvis det er en kake du lager. Er det marengs eller sånn der marengstopping til cupcakes, hadde jeg bare droppet det.
Kaija sa for siden:
I en marengsoppskrift jeg har kan man velge mellom kremortartari eller sitronsyrepulver.
mina sa for siden:
Så det er det det merkelige ordet kremortartari kommer av. En forvansking altså. Det har jeg faktisk lurt på!
Pepper Lemon sa for siden:
I følge detsoteliv.no så er vinstein det samme som cream of tartar. Det vet jo alle hva er, så da skulle jo det løse problemet.
Esme sa for siden:
Du skal bruke surt som kan reagere med natron. Sitronsaft i væske. F.eks går bra. Jeg bruker ca 1sps sitronsaft til 2dl væske.
Eller så kan du bytte ut natron og kremotartari med bakepulver.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.