Benzo sa for siden:
Jeg skal ha selskap i helgen og måtte derfor prøvebake en lavkarbokake. Denne var fantastisk god og veldig enkel å bake.
4 eggehviter
0,5 dl sukrin (jeg blandet 50/50 med splenda
2 dl malte mandler (ikke bruk avfettet mandelmel)
2 dl fløte
jordær, jeg brukte syltetøy
Eggehvitene stivpiskes, bland så i sukrin. Vend inn de malte mandlene med slikkepott. Bruk bakepapir i en langpanne eller stekebrett, jeg smurte papiret litt med cocosa uten smak. Bre så røra utover, men ikke helt ut i kantene. Stekes på 175 grader i 15 min. Legg den stekte bunnen over på et nytt bakepair og fjern det gamle med en gang. Når kaken er avkjølt piskes krem av fløten og bland inn enten syltetøy eller moste bær (søtes etter behov). Smør kremen utover kaken og rull sammen. Skjæres i passe tykke skiver. :nam: