Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lilleprinsen.no - virker den butikken?

#1

Katta sa for siden:

Jeg har gjort et forsøk på å bestille en vognpose derfra, men det var åpenbart noe feil slik at jeg ikke kunne velge å få varene sendt. (Enten det eller så sender de faktisk ikke, men det var det ingenting som tydet på ellers). Så jeg valgte forhåndsbetaling og sendte en mail og ba om bekreftelse på at de sender før jeg betaler. Men det kommer jo aldri noe svar på den mailen. Nå er det ikke mer enn 4 dager siden jeg sendte den, men jeg blir alltid skeptisk når det tar mer enn 2-3 dager før nettbutikker svarer på mail.

Noen som har erfaringer med den butikken? Får man varene sine? Eller bør jeg rett og slett kjøpe en annen farge et annet sted (for jeg finner bare fargen jeg vil ha i den butikken selvfølgelig).


#2

Acino sa for siden:

Har god erfaring derfra ,men det var i fjor; fikk raskt svar på spørsmål og varene kom også nokså kjapt. Ville nok sendt en ny mail utenom bestilling og bedt om lesekvittering.


#3

Adele sa for siden:

Jeg har også god erfaring med Lilleprinsen. Nå er det noen mnd siden jeg handlet der, men jeg fikk varene mine kjapt. I tillegg var de raske med å sende bekreftelsesmail og mail når varene var pakket og på vei.


#4

millact sa for siden:

Jeg har handlet mye der og også flere vogner av henne før hun startet lilleprinsen. Rask og god service og veldig pålitelig og behjelpsom. Ring eller send en mail, du.


#5

Serafin sa for siden:

Jeg har også god erfaring med Lilleprinsen.
De svarer som oftest kjapt og greit på mail.


#6

Katta sa for siden:

Ok, da høres det ut som dette er et unntak, da skal jeg ring dem i morgen. Det er nemlig ikke alltid noe spesielt godt tegn når nettbutikker ikke svarer fort på mail.


#7

Serafin sa for siden:

Nei, jeg bruker som oftest å løpe i motsatt retning da. :knegg:

(Jeg tror hun har gjort ett eller annet med butikken de siste dagene, så mulig at det er noen tekniske problemer? Jeg fikk mail fra henne på torsdag tror jeg det var, men fikk aldri svar etter det)


#8

Katta sa for siden:

Det var torsdag jeg sendte mail tror jeg. Eller om det var onsdag. Så det kan være det er noe teknisk ja.


#9

Embriksmamma sa for siden:

Jeg har også god erfaring med Lilleprinsen.no. :nikker:


#10

Slettet bruker sa for siden:

Hun har en rekke varer på salg til kroner 0 ser jeg. Synd om det er noe teknisk, jeg kunne godt tatt en sånn bæresele. :knegg:


#11

Meissa sa for siden:

Jeg har også bare gode erfaringer med å handle der. :)


#12

Liljekonvall sa for siden:

Jeg har god erfaring med henne. Har vært hjemme hos henne og hentet en Teutoniavogn som jeg hadde bestilt, men det er vel 5 år siden eller noe sånt. Tror kanskje hun ikke hadde nettbutikk ennå den gang, men annonser via finn. Men hun som driver butikken, er iallefall seriøs. :nikker:


#13

Stjerneskuddet sa for siden:

Jeg har bestilt derfra et par ganger og er fornøyd, men siste gangen tok det litt for lang tid og de var trege på mail.


#14

GydaG sa for siden:

Vi holdt på å ende opp uten vogn til lillebror, bestilte i september men da desember var over hadde den fremdeles ikke kommet, og etter mye mas på mail fra meg fikk jeg endelig svar. Men hun kunne ikke gi meg noen antatt tidspunkt heller. En uke ut i januar (hadde termin 17. jan. :skremt: ) fikk jeg endelig svar på mail om at de ikke kunne skaffe den vogna jeg hadde bestilt.
Ble litt stressa, kan man si. Det hadde jo vært enklere om jeg bare hadde fått svar tidligere, og de hadde dobbeltsjekka at vogna kunne skaffes, heldigvis fikk vi tak i vogna i en annen farge i en annen butikk, men det var litt for mye stress for meg altså.


#15

Katta sa for siden:

De svarte på mail igår, og alt er i orden. :)


#16

murmanmarina sa for siden:

Butikken virker bra før man skal reklamere noe. Jeg opplevde veldig dårlig kundebehandling, de svarer ikke på email en gang hvis det er noe kunden ikke er fornøyd med, og er ikke innstilt til å hjelpe hvis det er noe med varen var galt.


#17

Teofelia sa for siden:

Men hvis den fortsatt finnes, syv år senere, så tyder jo det på at det er noe som virker da. :knegg:

Må innrømme at jeg stusset litt på at du drev og bestilte vognpose, Katta. :humre:


#18

Mex sa for siden:

Jeg syns det er fascinerende at nye brukere ofte finner eldgamle tråder å kommentere ..


#19

Teofelia sa for siden:

Nei, det er nok ikke så merkelig. Regner med at man googler, tilfeldigvis kommer hit, og har lyst til å kommentere, uten å legge merke til årstallet.

Velkomnen hit, murmanmaria. (Steike, for et komplisert nick, da.) :blomster:
Ikke ble det riktig heller, gitt. Murmanmarian. Murmanmarnia. Murmanmarina.


#20

Maverick sa for siden:

Jeg også. :knegg:


#21

My sa for siden:

Jeg husker at jeg også bestilte vognpose derfra i sin tid (2007) og ble rent nostalgisk, og litt imponert, "wow, finnes den butikken fortsatt?" Husker i alle fall at jeg fikk posene, nå har de ligget på loftet i mange år. :humre:

Det er litt festlig da, med slike eldgamle tråder som plutselig plopper opp igjen, fordi noen har googlet seg fram til temaet. Men det krever jo en liten innsats å registrere seg, opprette nick og bruker for å svare, så vedkommende må være ganske opprørt over kundebehandlingen.


#22

Lavender sa for siden:

Mye lettere å reklamere for oss som kan nå den fysiske butikken på Bekkestua. Mitt favorittkjøp fra 2006, en Odenwalder dunpose med toveis glidelås, fotpose og avtagbart skinn i bunnen. Kosepose. Kjøpt fra garasjen i Fagertunveien.


#23

Elisabet sa for siden:

For ikke å snakke om BoB koppeholder jeg kjøpte derfra en gang. :D


#24

Timar sa for siden:

Jeg svingte innom Lilleprinsen seinest i går! :hjerter: IKKE for å handle til meg selv, vel og merke.


#25

Malama sa for siden:

Tipper det er samme vedkommende som søkte opp en tråd fra 2008 på et annet forum om samme butikk og skrev akkurat samme innlegg.

Så åpenbart ganske opprørt ja...


#26

mkj sa for siden:

I mitt hode er lilleprinsen en godtebutikk. Pleide ofte å gå innom der på vei til skolen. Smågodt i stykkpris. Andre trøndere som husker den?


#27

Lavender sa for siden:

Det hullet i veggen av en selvstendig kiosk nede i Prinsenkrysset?


#28

mkj sa for siden:

Ja, stemmer


#29

Katta sa for siden:

Hadde ikke det vært koselig da?:hjerter: :knegg: nok unger sa du?


#30

Malama sa for siden:

Koselig kunne det jo vært :-)
Om dere har nok må dere nesten svare for selv. Jeg tror ikke jeg har kapasitet til mer enn disse tre. Men koselig... Det kunne det jo vært likevel.


#31

amo sa for siden:

Ha ha Katta. :knegg: Jeg bestilte nett noen barselgaver derfra, og dere skulle sett mannen når han fikk se pakker fra Lilleprinsen.....rett og slett panikk. : knegg:


#32

Agent Scully sa for siden:

Hehe. Jeg var også innom der en gang mellom i 2009-12. Tror jeg fikk tak i en vognpose som lignet og matchet den jeg hadde arvet. Hva het nå de posene? De firkantede som noen av dere sydde selv? Snuggle buggle? :lol:

Edit: fant bestillingen fra 2010 ..
Informasjon om din bestilling fra Lilleprinsen:
Varenavn: Stk.pris:
2x 565684 - KATVIG sengesett junior - green/lightgreen bigapple NYHET! - Kr. 549.00
1x 564674 - Buggysnuggle Waterproof Black - Retro - Kr. 699.00
2x 562584 - Spacebabies Soveklosser - Kr. 199.00
1x 453745 - Henter selv, hos Lilleprinsen på Bekkestua - Kr. 0.00

So 2010 ... :lol:


#33

Maverick sa for siden:

Soveklosser? :gruble:


#34

Agent Scully sa for siden:

Jah? Du har vel ikke oppdradd 3 barn uten soveklosser??? :skingrestemme:


#35

Agent Scully sa for siden:

*Red.adm: "soveklosser" gjør samme nytter som bøker når man skal bygge opp hodehøyden til sprinkelsengene. Men de stabler og har nedsenkning slik at sjansen for at sengen ramler av oppbyggingen blir noe mindre. Pluss gøyale farger.


#36

Maverick sa for siden:

Ah. Ikke noe som faktisk får ungene til å sove altså. :skuffet:


#37

Agent Scully sa for siden:

Snørrunger med tett nese KAN teoretisk sove litt bedre


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.